Recent content by Welletoraptus

  1. Welletoraptus

    [SUCCESS] YOSEMITE on ASUS Sabertooth X79 - IvyBridge 4930K - GeForce GTX980 - SSD

    does iMessage, iCloud and FaceTime work??? i got the same setup and i can't get those to work. Any idea? I'm using Chimera. Thanks.
  2. Welletoraptus

    Raid 0 + Chimera + Yosemite?

    Anyone how has a RAID 0 setup with Yosemite and want to share some tips? Im using Chimera and i can't use Clover... I have tried 50 times. but only chimera will boot with yosemite n my setup. Asus Saberooth x79 intel i7 3930k Gigabyte 760 2gb 2x intel 530 240gb SSD
  3. Welletoraptus

    Very slow boot mavericks

    Hi, I just finished my first hackintosh. But my boot up time is solo slow. take about 2 minutes to boot it. my specs. Asus sabertooth x79 intel i7 3930k geforce gtx 760 32GB corsair RAM intel 530 240GB SSD Is there a way to solve this? or is the boot up times on mackintosh this slow in...
  4. Welletoraptus

    Mavericks boot is EXTREMELY slow

    haha ohh!!! didn't saw that! thanks!
  5. Welletoraptus

    Mavericks boot is EXTREMELY slow

    hi I finally finished my first hackintosh a few weeks ago. the problem is, that the boot time is almost 1.5 minutes...:banghead: I'm currently running Mavericks 10.9.2 My specs are: Asus Sabertooth x79 intel i7 3930k Intel 530 240GB SSD Gigabyte geforce GTX 760 2gb corsair 32GB ram. What can...
  6. Welletoraptus

    Fix SSD/HDD slow boot Mavericks (DSDT Free)

    Hi, where should i put that code string?? my boot up time was the same when i tried under legacy logo..:banghead: - - - Updated - - - have you solved the problem with boot up speed??
  7. Welletoraptus

    Mavericks: No Audio - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    Okej thanks! But its My First build and i have no idea of anything really :)
  8. Welletoraptus

    Mavericks: No Audio - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    how do i know what audio Id i got??? still not working :(
  9. Welletoraptus

    Mavericks: No Audio - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    1. I got sound out to my speakers (green jack) but no sound input from pink or front jack. simple as that! 2. Mavericks 10.9.2 Asus Sabertooth x79 BIOS version 4608 Intel core i 7 3930k Gigabyte GTX 760 2gb oc version 3. I’ve used latest version from multibeast. 4. attachment 5...
  10. Welletoraptus

    Weird white box!

    nope jus tone of the monitors... very strange! Im using HDMI for that monitor and if i swap to another HDMI-monitor (same res) the box is gone:banghead: When I swap betweet the monitors its the same on the hdmi (using hdmi for one and dvi for another). the hdmi always got the white box with the...
  11. Welletoraptus

    Weird white box!

    I just bought two new AOC 27'' displays. When i plugged them in, I got w weird small white box in the top left hand corner. why? how can i fix it?
  12. Welletoraptus

    Erik's 2013 Hack Pro: Asus Sabertooth X79 - i7 4930k - 32GB 1866 Ram

    Cant use my sound input... any ideas??
  13. Welletoraptus

    Audio input problems

    Hi, i got my Asus sabertooth x79 Motherboard, i got sound out. but none of my microphone jack works. How can i fix it? Thanks
  14. Welletoraptus

    [SUCCESS] OS X 10.14.2 Mojave | i7-3930k | Asus Sabertooth X79 | GTX680-DirectCU II OC | 16GB RAM

    did you solve error -36?? i got the same problems in my build right now. I'm on 10.9.2 Thanks!
Top