Recent content by waterzooi

  1. waterzooi

    Erratic MacOS hangs and occasional reboots

    Hello, I am running out of ideas to fix my rig. It used to be very stable, but since Catalina, I keep on experiencing system hangs, occasionally followed up by an automatic reboot of the system. I could not relate the hangs to any particular activity, timing whatsoever. None of the changes I...
  2. waterzooi

    [Solved] Migrating from legacy to UEFI

    All fixed, thanks for all the help :)
  3. waterzooi

    [Solved] Migrating from legacy to UEFI

    You're right. Actually, I have no idea where I got that config.plist in the first place! It lacks all the custo I need for my system. Anyway, I just gave it a try, and the system booted. Of course, I lack graphics acceleration, but it booted all the way. Now I need to figure out what I can...
  4. waterzooi

    [Solved] Migrating from legacy to UEFI

    I find it confusing as to which UEFI drivers to enable in drivers64UEFI: there is very little information found on what they do for some/most of them, while they are being recommended to be used in a number of cases (but never really explained why). Maybe I just missed that information...
  5. waterzooi

    [Solved] Migrating from legacy to UEFI

    Thanks for the reply Vulgo. Since I cannot boot in UEFI, I had to resort to using the legacy boot. System from which I ran the debug script to provide you with as much information as possible on my config/setup. The systems are 99% the same since legacy (Macintosh HD) is cloned to another disk...
  6. waterzooi

    [Solved] Migrating from legacy to UEFI

    Thanks for moving this to the right thread! :)
  7. waterzooi

    [Solved] Migrating from legacy to UEFI

    Reaching out to the experts community here, as I need help with converting to UEFI boot. I’m not exactly a noob as I’ve been a happy hackintosher for over 10 years. Anyway, I recently successfully and painlessly upgraded from a GA-Z68X-UD4-B3 to a GA-Z370XP-SLI with an i7-8700, running High...
  8. waterzooi

    YaraScanService

    This seems a common problem (although I am not affected personally). The process is legit and linked to Apple's Malware Removal Tool.
  9. waterzooi

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    It worked!! I used to have it in my extensions, but then probably didn't update it with the latest and greatest, so I started doing stupid things... I trashed all unnecessary kext mentioned above to keep only GenericUSBXHCI, and that fixed it. Thanks again!
  10. waterzooi

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    I'm still struggling/trying to find a solution for my USB 3.0 on a Z68X-UD4-B3 Using BIOS F10, clover 2.3 3270 Tried the XOSI SSDT patch, USBInjectAll.kext and even FakePCIID and FakePCIID_XHCIMux. When inserting a USB memory stick, the system can see the device connected on the port, but...
  11. waterzooi

    ASUS N76VJ with hackintosh

    Painful but doable! (dual boot win8/ML 10.8.2) All working (graphics, sound, Ethernet, USB) but webcam (although at some point of time during my trials and errors, it was properly working, so there must be a way...) and wifi. I just received a spare card I have not had time to test yet.
Top