Recent content by tyjacobsen37

  1. tyjacobsen37

    "Reboot and Select Proper Media" for Windows in Dual-Boot System

    Update: Found this post which looks like it can solve my issue (if the issue is Windows 7 not being UEFI). However, I am still unable to log into Windows due to the "Reboot and select proper media" despite playing with bios settings for legacy boot instead of UEFI boot (as well as boot...
  2. tyjacobsen37

    "Reboot and Select Proper Media" for Windows in Dual-Boot System

    Update: In my system bios, the Windows 7 drive is not listed as UEFI (it says P1). All other drives that I am using are UEFI. I will do some research to see if this is the issue.
  3. tyjacobsen37

    "Reboot and Select Proper Media" for Windows in Dual-Boot System

    I found a user who had the same issue that I have but with a different system: And there was another user who found the answer to the problem: However, the link for the fix is broken. Could anyone else provide assistance? To recap the issue: -Windows 7 was working prior to a fresh...
  4. tyjacobsen37

    Customizing Clover

    Much obliged BreBo
  5. tyjacobsen37

    Customizing Clover

    Hello Community. It has been a few years since my last post (a testament to all the help and success that I have had with my hackintosh so far). This week, I plan on upgrading my system with a new SSD and wish to use Clover as my bootloader. I was wondering if anyone knew of a guide for...
  6. tyjacobsen37

    Lenovo Y700 14" without the bells and whistles compatability

    Hello again community. My desktop build has been running beautifully for the last year or so with the new GPU installed and I couldn't be happier. However, my 2010 Macbook white is on its way out so it's back to the workshop. I have been looking at several laptops for dual-boot hackintosh...
  7. tyjacobsen37

    "No Signal" from GTX 660 after install

    Update: I have updated to 10.8.5 and ran it for awhile before reattempting the install of the graphics card. So far, I haven't had any luck. When my CustoMac boots up, I still am greeted with a black screen. (No American Megatrends screen, no Chimera). It is because of this I think it is just...
  8. tyjacobsen37

    "No Signal" from GTX 660 after install

    Thank you. I did not know about the case sensitivity. However, even when trying to use the aforementioned boot flags (now adjusted for capitals), I still have a black screen when turning on the computer when using the GTX 660. Just to add some clarity, it is a black screen from when I turn on...
  9. tyjacobsen37

    "No Signal" from GTX 660 after install

    To begin, here is my build: Here are full specs: Motherboard: GA-Z77X-UP5-TH Processor: Intel i7 3770 Ivy Bridge GPU: nVidia GeForce GTX 660 3 GB (currently removed) Boot Drive: Samsung 840 PRO (dual boot 10.8.4 and Windows 7) The system works flawlessly but only if I am running onboard...
  10. tyjacobsen37

    [SOVLED]Questions regarding Thunderbolt ports on GA-Z77x-UP5

    Questions regarding Thunderbolt ports on GA-Z77x-UP5 I tried using "thunderbolt port working" "thunderbolt to hdmi" and didn't find many help results. I didn't think to use the tag MDP. Thanks. I got my answer.
  11. tyjacobsen37

    [SOVLED]Questions regarding Thunderbolt ports on GA-Z77x-UP5

    Questions regarding Thunderbolt ports on GA-Z77x-UP5 Polite bump
  12. tyjacobsen37

    [SOVLED]Questions regarding Thunderbolt ports on GA-Z77x-UP5

    I just dropped $400 on monitors this month and want to get the most out of them. I currently have one plugged in via HDMI and one via DVI to HDMI (double HDMI not working) on my GA-Z77x-UP5 TH motherboard. My friend, after approving of my new rig, asked if I considered using the thunderbolt...
  13. tyjacobsen37

    Questions on How to install a Graphics card on Dual-boot system well after initial build

    EDIT: Returning the Graphics Card. It is not compatable even with drivers. Will buy the 760 when I can. To begin, thank you tonymac and community for guiding me through to my amazing computer. I built my CustoMac last september with the following parts: Chipset: Intel Core i7-3770 Ivy...
  14. tyjacobsen37

    restart loop following dual boot setup

    Update: If I boot with my Unibeast instead of iBoot, it works and I can now use multibeast in order to fix chimera. Thread Solved
  15. tyjacobsen37

    restart loop following dual boot setup

    Hey everyone. I have just decided to enter the gaming world so i decided to turn my CustoMac into a dual boot system. I followed all the directions in Going Bald's guide: http://www.tonymacx86.com/snow-leopard-desktop-guides/18658-guide-multibooting-novice-updated-3-12-see-log-13.html...
Top