Contribute
Register

Recent content by theSUBVERSIVE

  1. theSUBVERSIVE

    [HELP!] GA-Z77-DS3H rev 1.1 + XFX R9 280X DD - Trapped in a Boot Loop

    I couldn't, so I sold the card. Plus, the power consumption compared to Polaris card was not worth it. 7796 in what Luxmark bench?
  2. theSUBVERSIVE

    RX 480 not recognized by MoBo anymore

    A friend of mine has a system and I will test it later. The lack of luck, I sold my old GPU and shipped right before finding out this problem, otherwise I would have tested if it was related to the MoBo. Bad timing.
  3. theSUBVERSIVE

    RX 480 not recognized by MoBo anymore

    I was using it normally, shut it down and then, the next time I tried to turn the computer on, it wasn't posting video through the RX 480. I was able to get video through the iGPU but neither the MoBo or the system recognises the RX 480. I tried cleaning the contacts, nothing. The RX 480 is...
  4. theSUBVERSIVE

    RX 580 FCPX video rendering issues

    So I've tested it using the IGPU as the display, it forced me to use Intel Inject, otherwise it wouldn't work and only 0x0166007 worked. But it behaves the same way as when I use PEG as first choice. Interesting enough, if I use Inject ATI, it behaves as when I turn off IGPU on BIOS but the...
  5. theSUBVERSIVE

    RX 580 FCPX video rendering issues

    I will try it, if that solves everything, it would be awesome. It's just that from what I've read, most pple use the dedicated GPU as a primary display.
  6. theSUBVERSIVE

    Quicktime Buffering - High Sierra

    What I found out is that with both iGPU+GPU I get H.264 acceleration but no H.265, but if I only use GPU and no iGPU, it renders H.265 much faster with acceleration BUT, it freezes or fail when I try to render H.264.
  7. theSUBVERSIVE

    RX 580 FCPX video rendering issues

    In my BIOS it's iGPU 64MB and PEG as a primary display. On iStat it shows both GPU just like in Clover bootloader. Full support? Is there something separately that I have to do just for that?
  8. theSUBVERSIVE

    RX 580 FCPX video rendering issues

    What I found out is that with iGPU+RX480 I can render H.264 but no hardware acceleration for H.265, if I turn off iGPU and only use the RX480, I can render H.265 but it will freeze if I try H.264. In theory with iGPU+RX480 I should be able to render both, but that's not what happens.
  9. theSUBVERSIVE

    Shiki values for Final Cut Pro and iTunes using new Whatevergreen?

    Oh, now I see... 12= ForceCompatibleRenderer + AddExecutableWhitelist 28= ForceCompatibleRenderer + AddExecutableWhitelist +DisabledUnused16 I was using just 4, since that's what was recommended for some guide I tried. What's -rad4200?
  10. theSUBVERSIVE

    Shiki values for Final Cut Pro and iTunes using new Whatevergreen?

    Do I have to play around with the values? I got it to render with the iMac 19,1 but it's pretty slow, so I wonder what can I do to make it render properly. Thanks!
  11. theSUBVERSIVE

    Shiki values for Final Cut Pro and iTunes using new Whatevergreen?

    This? SMB_BIOS_VERSION "IM191.88Z.0058.B00.1705091711" SMB_PRODUCT_NAME "iMac19,1" SMB_BOARD_PRODUCT "Mac-CF21D135A7D34AA6" I just don't know where to put Board Product. Board Type, Board-ID, Board Manufacturer, Board Version or Board Serial Number?
  12. theSUBVERSIVE

    Shiki values for Final Cut Pro and iTunes using new Whatevergreen?

    How do I change that in Clover Configurator? There is more than just writing iMac 19,1, right? Thanks!
  13. theSUBVERSIVE

    RX 580 FCPX video rendering issues

    I tried 32MB, 64MB, 128MB, 512MB, 1024MB. Same result, but for now, I will let it be at 64MB. But does using more than 64MB help with performance? Thanks!
  14. theSUBVERSIVE

    R9 280X is very very slow in Render FCPX

    did u guys solve it?
  15. theSUBVERSIVE

    Rendering h264 does not work

    were u able to solve it? I'm having the same issue.
Top