Recent content by thatguy

  1. thatguy

    Freeze on boot after adding third monitor

    anyone?
  2. thatguy

    Freeze on boot after adding third monitor

    I have a new build that works great with dual, identical monitors. I purchased a third monitor, identical to the other two. Unfortunately, when I connect the third monitor, my system stops booting. When I turn it on, it gets passed the Apple logo and progress bar. When the progress bar...
  3. thatguy

    USB 3.0 not working in Maverick but works when booting from install USB

    Downloaded the generic USB kext from soourceforge and installed. USB 3.0 ports now work.
  4. thatguy

    USB 3.0 not working in Maverick but works when booting from install USB

    As the title says, my USB 3.0 ports are not working when I boot into Maverick but if I boot into the install USB they work. I've done Multibeast and installed universal USB 3.0 driver. Still no luck. Any thoughts?
  5. thatguy

    GA-Z68XP-UD3P owners

    Tried setting darkwake=1. NIC still looses IP address and can't get one from DHCP server until I totally shutdown and restart. On another note, once I get my new Rosewill NIC how do I totally remove the lnx2mac driver?
  6. thatguy

    GA-Z68XP-UD3P owners

    Yeah, I just ordered a Rosewill NIC on Amazon (RC-401-EX). Although turning off WOL fixed my issue of the dead NIC on a cold boot, the NIC still dies when waking from sleep. Bummer.
  7. thatguy

    GA-Z68XP-UD3 - Network stops working

    After days of searching I believe I've resolved the issue. Powered off the system last night, woke up this morning and powered it on and ethernet still works. All I did was turn off Wake On Lan. I used the information in the two following links to get that solution...
  8. thatguy

    GA-Z68XP-UD3P owners

    After days of searching I believe I've resolved the issue. Powered off the system last night, woke up this morning and powered it on and ethernet still works. All I did was turn off Wake On Lan. I used the information in the two following links to get that solution...
  9. thatguy

    GA-Z68XP-UD3 - Network stops working

    My system is about a week old and I'm having a strange problem with networking. If the system is turned off for several hours, I get no network connection. The adapter gets assigned a 169..... ip address even though it shows as being connected to the router. I have Win 7 dual boot and it also...
  10. thatguy

    GA-Z68XP-UD3P owners

    Have any of you guys had any problems with the networking on this board? I've had my box up for about a week and I've found that when it's off for several hours, when I turn it back on I get no ethernet connection. I've already sent back one board to Amazon thinking it was faulty but now it...
Top