Recent content by Sword7

  1. Sword7

    [Solved] GC Alpine Ridge (rev 2.0) not recongized after TB3 driver install.

    No one respond my topic but I had contacted Gigabyte technical support and got a reply. I checked BIOS setting and noticed Thunderbolt option. I enabled all 4 options under thunderbolt page and booted system. It finally showed up in Device Manager. All set done. When I removed card from my...
  2. Sword7

    Intel HD630 Flickering

    I have the same problem with Intel HD630. I can only boot system with -disablegfxfirmware option. There was no flicker until I added IntelGraphicsFixup.kext and flickering windows occur on my screen. Only problem is that GPU cards are overpriced due to miners. I have wait for prices back to...
  3. Sword7

    [Solved] After complete install, boot crashed immediately

    Well, no one respond my topic. Unibeast 8.3 was released today. I downloaded and re-installed it into my thumb drive and finally booted through that problem. I upgraded Clover EFI to lastest revision and successfully booted system without any issues. That was a bug in old revision of...
  4. Sword7

    [Solved] GC Alpine Ridge (rev 2.0) not recongized after TB3 driver install.

    I recently installed GC Alpine Ridge (rev 2.0) Thunderbolt 3 AIC card and followed instructions by installing drivers on Windows 10 system first to activate it. I successfully installed drivers but Device Manager did not show TB3 device. I ran Thunderbolt Software and it displayed complete...
  5. Sword7

    [Solved] After complete install, boot crashed immediately

    I successfully installed High Sierra OS X into my system and ran Multibeast v10.2.0 to complete system configuration. All done. When I reboot system, I selected OS X boot, it immediately crashed. Does anyone have solution with that? Thanks, Tim Look at my screenshot:
  6. Sword7

    [Solved] Clover EFI only display Windows boots.

    Thanks. I followed that instructions by removing two files above and was now able boot through! Also I fixed another issue by enable XHCI hand off. All problems had been resolved.
  7. Sword7

    The recovery server could not be contacted during macOS install

    I tried to install High Sierra (10.13.4) on my new system (Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7) but kept told that recovery server can't contacted. My system uses Intel 219V and Killer E2500. I tried 219V port but it still told me the same. Does anyone have any solution with that problem? Thanks, Tim
  8. Sword7

    [Solved] Clover EFI only display Windows boots.

    After I successfully installed macOS High Sierra with latest version of Unibeast on my MacBook Pro running macOS 10.13.4, I tried to boot it on my new Z370 system and it displays only Windows icons (did not see macOS boot on its own thumb drive). I think that it was formatted in APFS filesystem...
  9. Sword7

    Update Directly to macOS High Sierra

    Yeah. I added droptables to config.plist and changed CSR to 0x67 on Clover Configurator. It finally went through install! I now have High Sierra installed on my system.
  10. Sword7

    Update Directly to macOS High Sierra

    I have the same problem with that failing initial boot when select "macOS Install" on Clover menu. I updates to Clover r4233 and just copied FakeSMC.kext to others folder. I think that it might be a problem with old i7-4770K processor. Does anyone have solution with that CR2 fault errors?
  11. Sword7

    Direct Update to macOS Sierra using Clover

    Last Tuesday before 1 pm, I downloaded macOS Sierra from App store and only took 15 minutes to complete before crowded started to download it. I struggled to install it and ended up gray screen with rainbow ball with different options. Today I tried with caches (do not mark without caches) and...
  12. Sword7

    Can't boot Install OS X Marvericks on MSi GT70 20C-017US - black screen

    Folks, I tried to boot Install OS X Marvericks with Clover boot manager on my MSi GT70 20C-017US (GeForce 770M and SSD raid). I selected that OS X icon on Clover boot manager but I just got black screen. No flash drive activity. That is all. I updated BIOS to E1763IMS.70A from...
  13. Sword7

    Can't boot UEFI thumb drives on GA-Z87X-UD7 TH but...

    Yeah. I had a problem with @BIOS and Q-flash because it can't update F4 image due to out of date error messages. I googled it through Internet and found solution. I had to download FreeDOS image and Win32Disk imager. I installed FreeDOS image into my flash drive and placed F4 image and...
  14. Sword7

    Can't boot UEFI thumb drives on GA-Z87X-UD7 TH but...

    [Resolved] Can't boot UEFI thumb drives on GA-Z87X-UD7 TH but... Hello folks, I contacted Gigabyte technical support. Well, there is a bug in version F2 cause UEFI boot detection failure through USB ports. I recommend to update BIOS to latest version. I updated to version F3. BIOS can...
  15. Sword7

    Mavericks: No Audio - Realtek ALC AppleHDA [Guide]

    Yeah! I got it. Good news! I finally got audio working now! Look at my screenshot. :) Thanks again! Sword7
Top