Recent content by stealth658

  1. stealth658

    Clover Blank Screen With apfs.efi or HFSPlus.efi

    Hey, I'm trying to figure out why I'm having an issue booting Clover on my laptop. If I have apfs.efi (from 10.13.4 which I'm trying to install) or HFSPlus.efi in the drivers64UEFI folder, I won't get any bootloader, just a blank screen. Just VBoxHfs-64.efi there works, but I'm trying to test an...
  2. stealth658

    Dell XPS 13 9343 Audio and others...

    I've tried a patched AppleHDA but no luck
  3. stealth658

    Dell XPS 13 9343 Audio and others...

    Hey RehabMan, I've been using AppleALC and layout-id 13 on Sierra for months without any issues, but since upgrading to High Sierra, it hasn't been working.
  4. stealth658

    [Guide] Creating a Custom SSDT for USBInjectAll.kext

    Thank you! I don't know why I threw XHCIMux.kext in there, but getting rid of it got the USB ports working as expected. Still having issues with audio, but I think that's a separate issue.
  5. stealth658

    Dell XPS 13 9343 Audio and others...

    Hey @egore did you manage to get audio working on High Sierra? I'm having similar issues getting any audio.
  6. stealth658

    [Guide] Creating a Custom SSDT for USBInjectAll.kext

    Ahh! Forgot about re-enabling that. Okay, I've done that, and then the IOReg showed full injection. Even then, my bluetooth and audio aren't working, so I guess the problem lies somewhere else. I'm not really sure where else to look :\
  7. stealth658

    [Guide] Creating a Custom SSDT for USBInjectAll.kext

    Hey @RehabMan , I recently updated to High Sierra on my laptop and my system wasn't booting with my old ACPI patches, so I'm trying to redo everything. I can't get some of my USB ports working (bluetooth/audio aren't working). I've updated USBInjectAll to the latest one and added the port limits...
  8. stealth658

    [Guide] Dell XPS 13 9343 Sierra

    I managed to update to High Sierra, but for whatever reason, my config.plist that’s been working fine on Sierra would kernel panic when trying to boot the High Sierra installation. Ended up using this one and got it to install. Pretty much everything seems to be working as expected. I updated...
  9. stealth658

    [Guide] 10.11+ USB changes and solutions

    @RehabMan Do you know what could be causing my USB to not work properly after waking from sleep? Sometimes they (including internal BT) won't work at all, other times they'll start working after about 30 seconds. I've had this problem for a long time and never really figured it out. I tried...
  10. stealth658

    [solved] HD5500 Lag on Boot

    @RehabMan Do you know what could be causing my USB to not work properly after wake from sleep? Sometimes they (including internal BT) won't work at all, other times they'll start working after about 30 seconds. I've had this problem for a long time and never really figured it out. I tried...
  11. stealth658

    [solved] HD5500 Lag on Boot

    Working great! No lag on boot, sleep and backlight all working without issues. Thank you so much! @egore Try it out when you get a chance (apply the patch in Clover to com.apple.driver.AppleIntelBDWGraphicsFramebuffer)
  12. stealth658

    [solved] HD5500 Lag on Boot

    Sorry, I've attached it now
  13. stealth658

    [solved] HD5500 Lag on Boot

    I've attached my IOReg with a monitor attached using a mini-DP to VGA adapter
  14. stealth658

    [solved] HD5500 Lag on Boot

    Oops :| The port is a mini-DP. @egore maybe you can help out? I can't find my mini-DP to HDMI cable. Maybe we can get audio working at the same time.
  15. stealth658

    [solved] HD5500 Lag on Boot

    Oops, I recently repatched my DSDT and used my old patches by accident. I've added an SSDT-Config.aml with the LMAX set (earlier I was using a Clover kext patch). The issue is still there though. Any idea what else I could look at?
Top