slim.jim's latest activity

  • slim.jim
    slim.jim replied to the thread AMD 5700 XT crashing.
    What smbios are you using? I changed my smbios back to iMac15,1 from iMacPro1,1 and haven't had a crash in weeks. The issue is the...
  • slim.jim
    Keep an eye on stability. Since the iMacPro uses the Navi card for everything there might be stability issues, random freezes and kernel...
  • slim.jim
    slim.jim replied to the thread AMD Radeon Navi GPU.
    That’s great news!
  • slim.jim
    My PowerColor RX 5700 XT Red Devil has worked out of the box with iMac15,1 SMBIOS. Using iMacPro1,1 I get better performance with it but...
  • slim.jim
    slim.jim replied to the thread AMD Radeon Navi GPU.
    I am 99% sure all of my issues with kernel panics were from running iMacPro1,1 for my smbios to enable hardware encode and decoding on...
  • slim.jim
    My issue ended up being a USB issue. Everything is working fine using HDMI without any adapters.
  • slim.jim
    slim.jim replied to the thread Catalina AMD 5700xt.
    So far I haven’t seen anyone successful with that. I’ve tried many different options, both paid and free.
  • slim.jim
    slim.jim replied to the thread AMD Radeon Navi GPU.
    You shouldn’t be using both the SSDT and the KEXT. It’s one or the other. In either case continue using WEG.
  • slim.jim
    slim.jim replied to the thread AMD Radeon Navi GPU.
    Yea I have no issues viewing H.265 files, it's encoding and without HW acceleration they are only encoding at 5-10 FPS. With...
  • slim.jim
    slim.jim replied to the thread AMD Radeon Navi GPU.
    Thanks for the reply, that's kind of what I figured. Was hoping to have HEVC hardware acceleration using the dGPU with iMac15,1 :(.
  • slim.jim
    slim.jim replied to the thread AMD Radeon Navi GPU.
    What’s the best SMBIOS to use with Navi and Haswell? iMacPro1,1 gives great performance as it forces videotoolbox to use the Navi card...
  • slim.jim
    slim.jim replied to the thread AMD Radeon Navi GPU.
    if you want the AMD card to show you have to changed the model in device properties to contain “AMD”. For example “AMD Radeon RX 580”.
  • slim.jim
    slim.jim replied to the thread AMD Radeon Navi GPU.
    Here - https://www.tonymacx86.com/threads/amd-radeon-performance-enhanced-ssdt.296555/ Just had my first crash in a few days though...
  • slim.jim
    slim.jim replied to the thread Another Sleep issue.
    Unfortunately without a crash report of some sort it’s going to be trial and error.
  • slim.jim
    slim.jim replied to the thread Another Sleep issue.
    Ok, just checking because I kept hitting reset before it was KP'ing. Are you able to SSH or connect to the computer from another Mac...
  • slim.jim
    slim.jim replied to the thread Another Sleep issue.
    How long do you wait before hitting the reset button?
Top