Recent content by Singularity

  1. Singularity

    Gigabyte H97N-Wifi + HD4600 + Unibeast Install of 10.13.6 = outlined circle while installing

    Hello So I have put together this config: GB H97N-Wifi i3-4350T HD4600 2x4GB RAM I have created my Install media with Unibeast, followed this guide: https://www.tonymacx86.com/threads/unibeast-install-macos-high-sierra-on-any-supported-intel-based-pc.235474/ Started the install and...
  2. Singularity

    Stork's Entry Level Hector Build: GA-H97N-WIFI - i5-4690 - HD4600 & GTX 760

    Thank you! After a little more thinking I was able to figure out which one you could think of! :) Now, I did everything just as youwrote, but I'm getting an outlined circle in place of the Apple logo after initializing the Install. I am using a really old 2.5 HDD, a WD250BEVS to be exact...
  3. Singularity

    Stork's Entry Level Hector Build: GA-H97N-WIFI - i5-4690 - HD4600 & GTX 760

    Hello Stork! What do you exactly mean by this? Could you please a link to which guide you mean here? Haven't followed the hackintosh scene for years and now obvious things are making questions in my head. Sorry for it. I really appreaciate your work, thanks a bunch for sharing it!! Tuan
  4. Singularity

    Laptop Compatibility

    Succesfully typed in but it doesnt work for me! It stops on the first screen where is set the language. All the Welcome sentences running through the screen, but I can't move the cursor, neither with external mouse, keyboard is also unresponsive. Any idea? Btw I tried with all the Performance...
  5. Singularity

    Laptop Compatibility

    Sorry, that's what I meant - Unibeast! : ) I'm about to try the flag you gave me, but not sure how to type an equal mark on the bootscreen of Unibeast...sorry, hungarian localization. Edit: Solved
  6. Singularity

    Laptop Compatibility

    Hello RehabMan, Thanks for this summary, you covered most of my questions and I'm almost sure I can make it work on my machine, but when I boot from the Multibeast 6.0 created 10.9 install USB there is some monochrome "Forbidden Sign" over the Apple logo. The spiral keeps spining under but...
  7. Singularity

    HD4000 Slow/glitchy playback on Mavericks

    Most videos and tasks run smoothly without glitches but some like look this: https://www.dropbox.com/s/jgud5yclon77vkt/Screenshot%202013-10-28%2000.58.31.png Those movies that have no glitches still look worse than streaming it via Plex. Tried all kinds of RAM settings in BIOS, nothing changed.
  8. Singularity

    Official HD 4000 Support

    Hey fellas! I got some problem here since Mavericks I cannot proprely use my HD4000. Video playback is glitchy, slow. I took out the HDD from my MBP and it has 10.8.4 on it, it could play videos perfectly. I didn't modificated OS in any way, not even Multibeast. What am I missing? With...
  9. Singularity

    HD4000 Slow/glitchy playback on Mavericks

    Looks like the glitch disappears when using ML 10.8.4 again. Even if its an install of a MBP HDD without any modifications. Any suggestions? Also Cinebench (R11.5)score boosts by 6 fps (16-»22) build is: i3-3225 hd4000 asus p8z77-m pro 8gb 1866mhz ram 2tb wd20earx
  10. Singularity

    HD4000 Slow/glitchy playback on Mavericks

    Hello, I have a little problem using the HD4000 in the latest OS X. Im using it on HDMI and set 1080p display in Multibeast. I tried 64 and 32MB ram in BIOS with the same results. Previously i got it working right with ML, what am I doing wrong? Should I need to edit something? Tried Plex...
  11. Singularity

    Z77 mATX Motherboards and OS X

    Hello, It seems pretty damn straight forward and easy as you did with the Asus MoBo. Still, im using tha same and im having a hard time to get it stable. Everything's seem to be working well for 18-24hours after then my system randomly freezes out ( beach ball - only reset helps ). First i...
  12. Singularity

    Clover Booting Guide: Z77X-UD5H- HD4000+GT640

    Hey guys! Im also using Clover 10.8.4 with HD4000 with no good results. Previously i used Unibeast install of the ML10.8.2, graphics was great and almost everything was smooth except my system randomly freezed out. Now the freezing has gone, but my gaphics doesnt perform well. Any ideas?
Top