Recent content by silvrbuletz

  1. silvrbuletz

    How do you fix Boot0af: error

    I was having the same problem, i tried the boot1h option it took but still a boot0 or boot1 error so my solution was, the latest chimera version didn't work for me so i used this one http://www.tonymacx86.com/downloads.php?do=file&id=136 and it worked fine.the other thing you can do is find...
  2. silvrbuletz

    Hackintosh only boots from USB!

    it looks like it took the code but know i get this: UPDATE!!! Solved problem... its booting great know, i had to do a lot of work around.
  3. silvrbuletz

    Hackintosh only boots from USB!

    ok here are some screen shots the first one without usb, second on with -v from usb, but it gets stuck here, this started happening after i did the combo update 10.8.4. Now it does let me log in in -x, but thats it. how ever before update it was working fine, except audio and boot from HD...
  4. silvrbuletz

    Hackintosh only boots from USB!

    Can someone Help me with the issue of not booting from HD only From the Unibeast USB?
  5. silvrbuletz

    Mountain Lion HDMI audio wont work!!! Help!!!

    I want to thank Every one in here for the past couple of day i been trying to get my first hackintosh up and running, all though i made huge progress i cant seem to get my Audio to work, i use multibeast, my audio is listed but still wont work. any suggestions?
  6. silvrbuletz

    Snow Leopard Installation

    Hi Everyone,<br><br>so im stuck, is my first time trying to do a hackintosh, i got everything in order and chech the components of my pc and is looking good, i got the iBoot ivy bridge working but when i put my SL cd in i get Missing operating system error, back screen or a inalocated memory...
  7. silvrbuletz

    Snow Leopard Installation

    Hi Everyone, so im stuck, is my first time trying to do a hackintosh, i got everything in order and chech the components of my pc and is looking good, i got the iBoot ivy bridge working but when i put my SL cd in i get Missing operating system error, back screen or a inalocated memory something...
Top