Recent content by SherwinCorp

  1. SherwinCorp

    Radeon 7770HD Black screen.

    Update: I found an old config file in which I edited the framebuffers and the installer finished. However now I get to a glitched screen that's half yellow or grey screen. It only boots in safe mode.
  2. SherwinCorp

    Radeon 7770HD Black screen.

    Sorry here you go. The kexts I'm using are AppleALC, FakeSMC, Lilu, Whatevergreen, and USBInjectAll. I'm also installing High Sierra.
  3. SherwinCorp

    Radeon 7770HD Black screen.

    When I try to boot "install mac os" from clover I get a black screen or a bootloop if I do it in safemode. I've tried Inject Ati: yes and no as well as Radeon framebuffer and Dashimaki framebuffer. There's no kernel panic or anything because i can't see any verbose at that point. I tried...
  4. SherwinCorp

    Grey Screen after installation. Specs in post

    Spoke too soon. Not sure why nvda bootflags are what makes or breaks my boot. nvda_drv=1 loads the desktop, but it's incredibly unusably slow. nv_disable=0 or without it boots to a yellow screen. nvda_drv=0 same thing. Without both, same things. Only thing that boots is nvda_drv=1 which I said i...
  5. SherwinCorp

    Grey Screen after installation. Specs in post

    Anyone? I'm going to try changing my SMBIOS EDIT: didn't work. I just get a black screen now. I'm using MacPro6,1 EDIT2: Completely reinstalled everything. Still doesn't work. I tried using AMD4xxxController with the AMD 7x. Nothing happens still black screen(although it's no longer...
  6. SherwinCorp

    Grey Screen after installation. Specs in post

    Update: Still not working. I've used PCIRootUID=1 and 0 and npcix2000 and 3000(forgot how it was spelled). Neither worked.
  7. SherwinCorp

    Grey Screen after installation. Specs in post

    Hi guys, Currently I get a grey screen when booting into hard drive. I've installed and when I use -x it boots perfectly fine, but not without it. I followed a tutorial on here to path my frame buffer from @carpentryplus25 Using Buri Framebuffer. Before I was getting a black screen after the...
  8. SherwinCorp

    Am I able to run El Capitan?

    I had HUGE issues with 10.10.3. My computer ran into problem after problem after problem. No matter what I did. It lasted about a week before I said forget it and went back to 10.10.1 which works. I tried so much and got so much help from people(thank you!) but nothing works. I'm willing to try...
  9. SherwinCorp

    Radeon 7770 HD dual monitor not working.

    I'm using an HDMI cord for the first monitor(that works) but for the second monitor I'm using a DisplayPort from apple that converts to HDMI(not working). My Graphics Card has 2 DP, 1 HDMI, and 1 VGA, but my Monitors both use DVI. I have a DVI-HDMI converter cable but that doesn't work. Any idea...
  10. SherwinCorp

    Black screen when booting with Clover

    I just realized I named my ports wrong. I have one DVI one HDMI and 2 of these small boxes not sure what they are called
  11. SherwinCorp

    Black screen when booting with Clover

    Should I move my kext(Or only FakeSMC cause that's the only kext) into System/Library/Extensions?
  12. SherwinCorp

    Black screen when booting with Clover

    HDMI, 2 DVI, VGA. I'm using HDMI
  13. SherwinCorp

    Black screen when booting with Clover

    The default is Buri. Also I found the link I was linked to: https://github.com/Conti/Chameleon/blob/master/i386/libsaio/ati.c#L1 Just Ctrl-F or Cmd-F for 7770
  14. SherwinCorp

    Black screen when booting with Clover

    I was linked to it. I'll try booting without the ID I didn't put the FakeID into any config file i just type it in manually EDIT: still getting a black screen. When I boot without FakeID The apple logo stops ¼ of the way then I get a screen from my monitor that says can't find input, then I...
Top