Contribute
Register

Recent content by shatterhenner

  1. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Nice...via Thunderbolt or PCIe Card?
  2. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    hi luckyal...did you try a different aptiopfix? Asisaid, got it running on my dell with the OSXAptiofix3Drv-64. Lets hope the V2 Driver will fix this issue...need that thing running on my x299 Workstation
  3. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    As i Said, use Clover Configurator and the install Driver’s Guide tab and make sure to only use One aptiofix
  4. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Fixes memory map created by AMI Aptio EFI. Booting OS X is impossible otherwise. You have to installed it via CloverConfigurator or the Clover Installer in EFI/Clover/Drivers64UEFI
  5. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Hey Guys...another success Story, at least on my Dell9020. The VRS8 is working flawlessly with the PCI Card installed. Guess what, even with Dart=0 enabled. Vt-D is activated and i installed the alternative OSXAptiofix3Drv-64 to get it working. Seems like the different Aptiofix managed something...
  6. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Thanks again to all guys involved for contributing in here. Im glad that MyTosh have now approved the fix and we see a second vrs8 working. We need a different approach on the x299 Boards, no news so far. Same problem with the memory mapping. We need to drop DMAR tables, if not the machine is...
  7. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Thx again for your contribution @joevt highly appreciated, thats quite usable information...
  8. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Luckyal, my device is at vrs8users home. we are testing for months now and working as a team and he is one of the best hackintosh experts around, so sending my config and ioreg is really pointless. where is the problem at your side? i can't get it? do ya have something to hide? we think its not...
  9. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    hi @luckyal, can you please upload your clover config and an IOReg with connected vrs8. that would help us to examine the issue in detail. thanks in advance!!!
  10. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Hi luckyal, what thunderbolt 3 to 2 adapter are you using on your setup...just curious!!!
  11. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Cool infos, thanks luckyal!!! I think we both read up all posts from you guys back and forth ;-) Do you edit anything in the plist inside the vrs8.kext? i see that your applehda is missing in the screenshots you posted earlier, you disable applehda via bios, you completely remove it from system...
  12. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Well thanks for sharing these informations. I updated my build Signature, so you see we are not on the same Board, im on a Asus Prime Deluxe. But maybe the x299 Chipsets behave different?!? The loosing of your USB connectivity is not a compromise, so there will be a fix for you too...lets get...
  13. shatterhenner

    Using a Presonus Quantum Thunderbolt 2 Audio Interface...HELP

    Hey Guys, thanks for responding. I also enabled Vt-D on my Bios and remove the Dart=0 Settings in clover.plist. Not working here too?! Did you guys use the Lilufamily.kext or something else in you setups? Please enlighten us ;-) thanks in advance
Top