Recent content by sgrunt12002

  1. sgrunt12002

    << Solved >> Ubuntu Linux entry missing in OpenCore 0.7.0 menu in a Multiboot System with separate drives

    Sorry if I reopen this thread. I have a working multiboot system with Opencore. Today I update Liunux and at the next restart I see another entry in Opencore Gui "NO NAME". To show Linux I use the method with OpenLinuxBoot.efi in drivers. I have looked at my config.plist well but I don't find...
  2. sgrunt12002

    Monterey with Intel i7 9700KF need help

    After several tests I have successfully installed Monterey. I used MacPro6,1. The computer is connected to the network via ethernet and everything works. Not having in the motherboard the bluetooth, I connected an Intel usb adapter with wifi and bluetooth. Hackintool recognizes it and is...
  3. sgrunt12002

    Monterey with Intel i7 9700KF need help

    Thanks for your reply. I have also a Thinkpad t450s with a working installatrion of Monterey with opencore 0.76. Now I want to install it in my desktop PC. I have in it an Adata NVME drive with Windows 11 and a Samsung Evo SSD where I wanto to install Monterey. I tried using only iMac 19,1 as...
  4. sgrunt12002

    Monterey with Intel i7 9700KF need help

    Hi I have this configuration: MB: Asus Rog Strix z390-F CPU: Intel i7 9700KF 3.60 Ghz GPU: Radeon RX 5700XT Ram: 16 Gb I tried to install Monterey but with no success. I followed several discussions and guides but the hardware was not always the same as mine. Can anyone give me some guidance on...
  5. sgrunt12002

    macOS 11.3 Update

    Easy update. OC 0.6.6 and no kext update. All USB working
  6. sgrunt12002

    [Solved] No Audio and AMD HD 5750 Doesn't Work Correctly

    I bought a new card: Saphire Pulse Radeon RX570. Everything works now
  7. sgrunt12002

    [Solved] No Audio and AMD HD 5750 Doesn't Work Correctly

    I soved audio issue with multibeast My radeon hd 5750 instead is no more supported by apple. I have to buy a new card :thumbdown
  8. sgrunt12002

    Update to Mojave from High Sierra Radeon HD5750 doesnt work

    Hi I update directly to Mojave after update Clover to r4674. All is working but My graphic Radeon HD5750. THe display is only in low resolution Any solutions. Thanks
  9. sgrunt12002

    [Solved] No Audio and AMD HD 5750 Doesn't Work Correctly

    hi guys! I update directly to mojave. Before this I updtae clover to r4674. All is workinmg but audio realtek and amd hd 5750 with no hardware acceleration. I install lilu and whatevergreen but nothing change. I dont know well how works whatevergreen with radeon graphics. Some specific guide? or...
  10. sgrunt12002

    Radeon Compatibility Guide - ATI/AMD Graphics Cards

    more exactly I write ox68be instead 0x68b8 because the second didnt work. I have had this information in another forum and now my grphics card is recognized as HD 5000 but all it's working both resolution and memory (1024mb).
  11. sgrunt12002

    Radeon Compatibility Guide - ATI/AMD Graphics Cards

    Oh my fault :banghead: I type a "0" for error. Now my device id is 0x68be And all it's working now :D:D:D Thanks very much :thumbup:
  12. sgrunt12002

    Radeon Compatibility Guide - ATI/AMD Graphics Cards

    infact in the first post there is HD5770 not HD 5750 :-(
Top