Recent content by Sg0

  1. Sg0

    Samsung 970 EVO PLUS M.2 NVMe SSD is ok

    Yeh until it reboots. My system was never stable whilst it was installed. Glad you got it working for you.
  2. Sg0

    [SUCCESS] blouse's "Hack Pro" :: i9-9900K + Z390 Aorus Pro + Vega 64 + TB3 + USB3 :: 100% working

    How did you get Thunderbolt working? I'm having a nightmare with my Alpine Ridge card and BIOS setting. Thanks.
  3. Sg0

    nⓩxtMac Pro - i9-9900k - Gigabyte Aorus z390 Pro - macOS Mojave - Sapphire Vega 64 Reference

    I was in the same boat as you. To solve my USB port issues, I had to do my own SSDT. I suggest you do the same. What helped me understand how it works was @MESwans explanation and the SSDT in post #130 coupled with RehabMan's guide. For my USB c (HS 06) I used "SS 06" "usbConnector, 9". It...
  4. Sg0

    Samsung 970 EVO M.2 NVMe SSD

    My 970 EVO Plus behaved the same way, and it wasn't even the macOS drive. I switched it over to NTFS, installed the Samsung driver on Windows, and I now use it for games. My macOS system still rebooted within 5 seconds of logging in, but I noticed that my I install USB stick (which I used as a...
  5. Sg0

    Samsung 970 EVO M.2 NVMe SSD

    Same here. The usbehci is a different issue. The reboot/restart usually happens within 5-10mins of login but on some rare occasions my system can last 15min plus but it will always restart eventually. Oh and I don’t get an error log too
  6. Sg0

    Samsung 970 EVO M.2 NVMe SSD

    Just installed a 1tb 970 plus and my system reboots after a few minutes. I’m also getting usbechixxxxxxxx@400000000 recovery messages in verbose mode.
  7. Sg0

    << Solved >> Can't boot: "AppleUSBHostController::hardwareExceptionThreadCallGated: 0x00000010"

    Did you manage to resolve this? I’ve started to get these errors now and random reboots with no error log. All started when I installed an 970 NVMe
Top