Recent content by sensi476

  1. sensi476

    Nvdia chip 8600GT

    Hi again, I did a search and I found ASUS EN210 SILENT/DI/1GD3/V2 which is cheap and seem to work with 10.6.8 and upwards.... do you agree? For the GA_EP45 DS3L motherboard....
  2. sensi476

    Nvdia chip 8600GT

    Hi there, thanks for your answers guys appreciate, Do you any gfx card that would work 100% with 10.6.8? This particular computer has to stay in snowleopard cause the software I m using is there.... I don't play games, I m doin audio only in this pc.... so I m looking for something under 30$...
  3. sensi476

    Nvdia chip 8600GT

    This what i got so far on 10.6.8 GeForce 8600 GT: Chipset Model: GeForce 8600 GT Type: GPU Bus: PCIe Slot: Slot-1 PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 512 MB Vendor: NVIDIA (0x10de) Device ID: 0x0401 Revision ID: 0x00a1 ROM Revision: 60.84.6B.00.14 Displays: Display...
  4. sensi476

    Nvdia chip 8600GT

    Hi there, I have tried the combo update 10.6.7 and didn't work with GE=yes or efi string... I had some success by installing the 10.6.8 v1.1 update and then the official NVIDIA drivers and added device ids at nvdav50hal and nvdaresman but it worked with no QE and only 8mb of ram (GE=no No efi...
  5. sensi476

    Nvdia chip 8600GT

    I have read comments that suggest editing the playlist info of Nvdanv50hal.kext and Nvdaresman.kext (original) and add a string with Device and Vendor ID under IOPCIPrimaryMatch but How do i do that? also there is no such a string under Nvdaresman...
  6. sensi476

    Nvdia chip 8600GT

    In Multibeast for SL there is only ATI injectors and Patches under Graphics section...can i find these elsewhere?
  7. sensi476

    Nvdia chip 8600GT

    I have tried to install one that i found on osx86.net forum http://www.osx86.net/files/file/1322-nvenabler with no luck any sugestions? should i try another one?
  8. sensi476

    Nvdia chip 8600GT

    I have an Asus EN8600GT Magic video card that was working till now on a 10.5.8 installation.... Lately i have been trying to install a 10.6.8 OS and while is was working perfect under 10.6.0 (with GraphicEnabler=Yes or with EFI string), after combo update 10.6.8 i get black screen.... Does...
Top