Recent content by sanch19881988

  1. sanch19881988

    [GUIDE] OC Monterey Z590I Gigabyte VISION D + i9 11900K + AMD RX6600

    Yup same everything even Ram, although i Have the 64gig kit. I think you're right about alot of things. I feel like alot of whats in the EFI folder from the OP I might not need. I might start taking things out and testing. My main concern now if getting bluetooth working 100%
  2. sanch19881988

    [GUIDE] OC Monterey Z590I Gigabyte VISION D + i9 11900K + AMD RX6600

    Oh sorry about that, i just looked at your pic and assumed you were the OP. The attached EFI I put is the one i was using before switching to the OPs much better EFI. The only issue is the CPU temps not being reported correctly and windows not booting correctly when going through the open core...
  3. sanch19881988

    [GUIDE] OC Monterey Z590I Gigabyte VISION D + i9 11900K + AMD RX6600

    I'm using windows 10, BIOS settings are the same as the EFI i've attached of the build i was following before I found yours. Im using your EFI you posted which I checked and has all the kexts you listed. Could it be something in the config I need to adjust to get the right CPU temps to show?
  4. sanch19881988

    [GUIDE] OC Monterey Z590I Gigabyte VISION D + i9 11900K + AMD RX6600

    Im a bit of a newb, where do I change the dGPU device-id? Is that in the config plist?I was able to tweak the config file so that the 6900xt is recognized in system info, and stat menus. Your EFI works freaking awesome! I was wondering if you know why i cant dual boot into windows? I get a...
  5. sanch19881988

    [GUIDE] OC Monterey Z590I Gigabyte VISION D + i9 11900K + AMD RX6600

    Are you using the built in wifi/ bluetooth card? And it all works? I have the same build expect im using a 6900xt. Will give your EFI a try. Where you able to fix TB hot plug not working?
  6. sanch19881988

    Sapphire Radeon RX Vega 64 on macOS

    Update for you all. So, I picked up the RX vega 64 liquid-cooled. Plugged her in and couldn't get any video output. None of the ports outputted anything, couldn't even get into the bios or anything. The computer booted up fine, but no video. So somehow I figured out how to get the Vega FE...
  7. sanch19881988

    Sapphire Radeon RX Vega 64 on macOS

    I'll report back and hopefully it all works OOB
  8. sanch19881988

    Sapphire Radeon RX Vega 64 on macOS

    Its this card I'm picking up: https://www.ebay.com/itm/PowerColor-AMD-Radeon-RX-Vega-64-HBM2-8-GB-LC-Liquid/223866038365?hash=item341f74a85d:g:TXYAAOSw75BeHmcA
  9. sanch19881988

    Sapphire Radeon RX Vega 64 on macOS

    I might try that tonight, I'll also be picking up that vega 64 tonight. Let's see which card works best and I'll just sell the other. Is there a how-to on putting those bios on my card?
  10. sanch19881988

    Vega Frontier Edition on High Sierra

    I have not, but I'm looking at getting a vega 64, people seem to be getting better results with that card in high sierra.
  11. sanch19881988

    Sapphire Radeon RX Vega 64 on macOS

    It only has the 3 DP ports and 1 HDMI port.
  12. sanch19881988

    Sapphire Radeon RX Vega 64 on macOS

    I’ve been looking for hours but have come up short. But I don’t understand how it was able to work the one single time and now i just get a green square when booting
  13. sanch19881988

    Sapphire Radeon RX Vega 64 on macOS

    Im having the same issue on High sierra with the pixelated graphics, anyone here that can help me get to the bottom of this? It booted into the OS once, but after a reset got the pixelated screen again.
  14. sanch19881988

    Vega Frontier Edition on High Sierra

    Hi everyone, I just picked up a Vega FE card and installed it on my Hack running 13.3, and it seems to boot fine until I get to the login screen of my boot drive and all I see is the cursor and some weird white artifacts on the screen. Is this a sign of a bad card? I was able to get into the OS...
Top