Recent content by samdeane

  1. samdeane

    Catalina (10.15) Developer Beta 8 to Developer Beta 9 (19A573a)

    Another update: I incorrectly said that this was an update to beta 8. It was actually an update to beta 9 (19A573a).
  2. samdeane

    Catalina (10.15) Developer Beta 8 to Developer Beta 9 (19A573a)

    Although I have to say that since it seems to be working at the moment, I'm inclined to just leave all three keys out, on the basis that the fewer differences from the defaults I have, the better. So don't hold your breath for updates.
  3. samdeane

    Catalina (10.15) Developer Beta 8 to Developer Beta 9 (19A573a)

    As with the last couple of updates, I found that I had to boot into my "safe" clover config.plist file to get this update to go through. (the "safe" one is just an old config that I had which seems to work in more situations, but isn't as optimised to my particular hardware) Unlike the last...
  4. samdeane

    Sidecar

    Sidecar is working well for me. I have the iPad tethered - haven't actually tried it wireless, as it's a test device that is permanently on my desk.
  5. samdeane

    Catalina (10.15) Public Beta 5 to Public Beta 6

    Another day, another beta... Things progressed fairly well for me with this update. Initially I think I got stuck in a reboot loop with the installer with my normal Clover configuration (I'm using 5033). It was a bit hard to tell, because the installer does reboot as part of its normal...
  6. samdeane

    Catalina (10.15) public beta 4 to public beta 5

    Doh! Thanks, I've re-uploaded it now.
  7. samdeane

    Catalina (10.15) public beta 4 to public beta 5

    ... and finally it's all working with Clover 5033. Have attached my Clover folder in case it helps anyone else.
  8. samdeane

    Catalina (10.15) public beta 4 to public beta 5

    I managed to get it working with a hybrid of the Clover folder from @foster's post above (with the SSDT-ECUSBX.aml and SSDT-EC.aml files ACPI patches), my old config.plist, and my own SSDT-UIAC.aml which I built with Hackintool. I took Clover and the drivers from the folder @foster uploaded...
  9. samdeane

    Catalina (10.15) public beta 4 to public beta 5

    I ditched my corrupted beta 4, re-ran an earlier beta installer I had on my Mojave partition and got back up & running. Then upgraded to Clover 5033. Downloaded the beta 5 updater again. Had just started running the install, and... had a power outage! I live on an island... these things...
  10. samdeane

    Catalina (10.15) public beta 4 to public beta 5

    It’s the developer version - might be on a different schedule from the public beta. They also stagger the releases sometimes, so it rolls out slowly. Gives them a better chance of stopping it early if they missed something bad.
  11. samdeane

    Catalina (10.15) public beta 4 to public beta 5

    I'm not convinced that it's stuck at "apfs_module_start:1682:" by the way. I added a few more Kexts to my Clover config - ones that I had installed in the system but not in Clover - and that resulted in a few more log messages after the apfs one during a verbose boot. I suspect what's...
  12. samdeane

    Catalina (10.15) public beta 4 to public beta 5

    Warning: Even though the installer never completed, for a while, I could still boot back into the original beta 4. If I chose that partition instead of the installer, it booted ok (and was still on beta 4, according to About This Mac). Now, I can't do that - it crashes hard, early on, and...
  13. samdeane

    Catalina (10.15) public beta 4 to public beta 5

    Yeah, when I boot in verbose that's also the last log output I see. It's weird though because that happens very quickly, whereas if I leave it in non-verbose mode the progress bar updates for a long time before hanging. I am also seeing a bunch of ACPI errors before that last line. Not sure if...
  14. samdeane

    Catalina (10.15) public beta 4 to public beta 5

    Update #2: So now the installer is running through showing a progress bar (taking quite a considerable time), but then seems to be hanging right at the end. I let it run for about an hour in this state, then shut down the machine - in the hope that it had just hung whilst trying to reboot. When...
  15. samdeane

    Catalina (10.15) public beta 4 to public beta 5

    Update: I think the freeze was actually related to my complicated monitor/graphics-card setup - it was switching away to another monitor which either didn't exist or didn't work with the drivers that the installer has. I've simplified things down now to one monitor, plugged in to the onboard...
Top