Recent content by salvomercadante

  1. salvomercadante

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    wow!!!! I followed your advice and those messages are gone !!! can I replace the EFI folder also on the installation pendrive?
  2. salvomercadante

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    sorry I did not read. forgive my bad english :rolleyes:
  3. salvomercadante

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I installed version 0.6.4 directly as I couldn't find the old version
  4. salvomercadante

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    1: I made the change only the part: datahub-generic etc ... 2: I updated to the latest version of the BIOS and performed the bios setup following your post 3: disabled 4: new installation
  5. salvomercadante

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I had already done so, but when in doubt I tried and I still see these messages on reboot
  6. salvomercadante

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    i tried to replace your file but on reboot i always get the same messages. honestly I tried to modify the strings as suggested by the other guy, but my skills are still very low :rolleyes:
  7. salvomercadante

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I honestly don't even know where to look. could you take a look at it?
  8. salvomercadante

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Hello! I managed to install the system by moving the pendrive to another door. I moved the EFI folder inside the system partition to perfect boot, but from the beginning I have these errors in bios. could you tell me the reason? thanks for your time
  9. salvomercadante

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    hi, I ran this guide but the installation hangs at this stage ?! can someone help me?? I've been trying to install it for two days :banghead::banghead::banghead: Thanks...
  10. salvomercadante

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    This is a fresh installation of Catalina. All worked fine. Just DisplayPort doesn’t work. I'm using HDMI now.
Top