Recent content by ryantcu10

  1. ryantcu10

    Old Motherboard/CPU Died...Working on New Build - Need Help

    It's running really well. Fast - Snappy - graphics are great. I haven't tested or run any metrics yet...but I will soon. With the front panel USB ports, I mostly use them for charging GoPro batteries and my vape (lol)...sooo I'm fine with the system as is. HAHAHA. I'll probably tackle USB...
  2. ryantcu10

    Old Motherboard/CPU Died...Working on New Build - Need Help

    Okay...okay. My bad. It absolutely will not happen again. But let's be real, it was more of a friendly "thank you" than a solicitation. I also offered to buy him beer because he helped me. Does that mean I buy beer for every member too? (it's a joke...please don't ban me.) Middleman stepped...
  3. ryantcu10

    Old Motherboard/CPU Died...Working on New Build - Need Help

    I owe you like 4 cases of beer. That's all I have to say. We're running. Install continued immediately upon startup. No issues. Copied my EFI folder over to install disk - zero problems booting without the USB. Got my Apogee Duet working for audio. Updating some of my applications that are...
  4. ryantcu10

    Old Motherboard/CPU Died...Working on New Build - Need Help

    Middleman, Thanks for your help. I'm using the latest version 0.7.9 Debug on Github. I fixed the language issue by finding prev-lang-kbd and changed the value to en-US:0. I've checked my EFI folder several times, I believe everything is in the right spot. I've included my config.plist below...
  5. ryantcu10

    Old Motherboard/CPU Died...Working on New Build - Need Help

    Hey Middleman, Hate to bother you after being so helpful to me. I've gone through the OpenCore process but hit a snag. I went with the Catalina install path, as it seemed the most straight forward and stable OS for my build. I'm getting this error while trying to boot via OpenCore created USB...
  6. ryantcu10

    Old Motherboard/CPU Died...Working on New Build - Need Help

    Middleman, Thanks so much for the great info. Dude...I appreciate it so much! I'm one of those builders that lurks around and finds answers to my own questions, but when I hit a wall...I'm glad I have these forums for help. It's really great to understand why my drives are not booting. In all...
  7. ryantcu10

    Old Motherboard/CPU Died...Working on New Build - Need Help

    Hello All! My long-time build consisting of a GA-Z87X-UD3H motherboard and i7-4770K Haswell CPU unfortunately bit the dust. I began having power cycling issues and could no longer boot. The lights would come on, then immediately turn off and restart after less than a second, and I had a...
  8. ryantcu10

    Help Request: New ASUS TUF Gaming Z490-PLUS Build Issues - High Sierra

    Hello All! My long-time build consisting of a GA-Z87X-UD3H motherboard and i7-4770K Haswell CPU unfortunately bit the dust. I began having power cycling issues and could no longer boot. The lights would come on, then immediately turn off and restart after less than a second, and I had a...
  9. ryantcu10

    System Definition/Profile Issue

    nvram.plist...hmmm...I can't seem to located that file in my Boot EFI partition
  10. ryantcu10

    System Definition/Profile Issue

    Yes, everything coincides and iMac 14,2 is listed in the config.plist. Maybe I need to clear an old EFI partition? How would I go about this? And how can I be sure I'm erasing the right thing?? I just find it weird that everything is correct, except the systemprofiler.plist...and I cannot...
  11. ryantcu10

    System Definition/Profile Issue

    Hey Y'all. I'm having an issue. Recently, I tried upgrading to Mojavi from a working Sierra install and it didn't work out...but that's not the problem. Okay, I decided to erase my SSD drive and do a clean install of El Capitan (it was oddly the only thumb drive that worked). Everything is...
  12. ryantcu10

    Trouble with an Actual iMac

    That's the info my friend gave me from Apple. It could be that they locked the serial number? I don't really know exactly...but it's locked down pretty well. I'm currently looking into resetting the NVRAM and SMC, I'm just gonna fiddle around to see if anything changes.
  13. ryantcu10

    Trouble with an Actual iMac

    Hello to All! I have an interesting question for everyone. I’ve built two Hackintoshes now. I’m fairly comfortable in troubleshooting and computer repair…not an expert, I just love it and I love helping friends with their Macs. So a buddy of mine is going through a horrible divorce. His ex...
  14. ryantcu10

    Yosemite 10.10 random freezing.

    I had very similar problems...random freezing with a few windows open (ie: chrome running youtube, a simple card game, and music). It got so bad I was considering going back to Mavericks. However, on a whim, I decided I would try updating the FakeSMC plugins...and presto...one month freeze free...
  15. ryantcu10

    Strange behavior with Yosemite 10.10.5

    Hey Kazuma, Did you ever come across a fix for this issue? I'm experiencing the same kind of things in Yosemite 10.10.5 Thanks!
Top