Recent content by RustyPitchfork

  1. RustyPitchfork

    Haswell-E + X99 Motherboard Temporary Guide - OS X 10.10

    So quick newbie question on the X99. I read through and searched this Thread and no where did I see if people had all 8 or 10 SATA ports working. I am thinking about making a Hackintosh NAS and was wondering if all SATA ports are working. Basically, I just need a board with 10 SATA ports and...
  2. RustyPitchfork

    Kernel Panic with i7-4790K & Z97N; Was Working With i7-4790

    Hey all! I figured something out. Get the Chamelion Wizard App and and remove Generate C states and Generate P states and I can now use turbo boost.
  3. RustyPitchfork

    4790k GAZ97X Gaming 7 won't boot, help!

    I have the same problem when Turbo Boost is on. Turn it off, works like a champ.
  4. RustyPitchfork

    Kernel Panic with i7-4790K & Z97N; Was Working With i7-4790

    Also, I tried turning off Turbo Boot and turning the overlock to 4.4ghz and it did the same exact thing.
  5. RustyPitchfork

    Kernel Panic with i7-4790K & Z97N; Was Working With i7-4790

    Yes, I have tried all of those, save creating the SSDT. That would be great if you could post yours.
  6. RustyPitchfork

    Kernel Panic with i7-4790K & Z97N; Was Working With i7-4790

    So, I am having the same problem, 4790k w/GA-Z97N-Wifi if I turn on Turbo Boost all I get is the Keystore hang. Also, if I turn on K OC is just immediately reboots. I have tried a ton of different System Definitions to see if that would help. The thing that I don't understand is that...
  7. RustyPitchfork

    HD 7200.12 vs 7200.14

    My $.02, is don't buy Seagate. I've been working in IT for a very long time and I can tell you that both professionally and personally I have seen more Seagate drives fail than any other brand. I will happily pay the premium for Western Digital. I'm not saying that I haven't had WD's or others...
  8. RustyPitchfork

    Intel "Devil's Canyon"

    I read that the i7-4790k is supposed to be released June 2nd. After seeing some of the articles around the internet talking about the Broadwell release, I imagine that we will be seeing Devils Canyon sooner rather than later.
  9. RustyPitchfork

    Testing Thread: Gigabyte BRIX Mini PC kit - Core i3 Mobile

    So I just installed my i3 Brix and once I got up and running with -x I installed MultiBeast with the User DSDT.aml from the first post, checked the Power management patch and told it to be a mac mini. I also installed the latest Chimera. I need to go back and do the Network driver, but I have no...
  10. RustyPitchfork

    Testing Thread: Gigabyte BRIX Mini PC kit - Core i3 Mobile

    I have been wondering if you can take out the riser screw to mount the mSATA card and be able to install a full size Apple Airport card, as I have a number of those. broupe or TonyMac, do you think that would be possible?
  11. RustyPitchfork

    DSDT Newbie Help...

    Here is my working (non-GT 240 injected) DSDT... Please, someone help me get this working!!!
  12. RustyPitchfork

    DSDT Newbie Help...

    Well, I got my DSDT working, then I tried to put the GT 240 code in, and it started doing the same thing. Any pointers on where the code should go? (reinstalling now..)
  13. RustyPitchfork

    DSDT Newbie Help...

    Long story short I am trying to get HDMI audio working with Plex. So I had it working with Tony's easy method, but Plex was broken. So I removed VooDooHDA and Installed the AppleHDA from Multibeast. I downloaded the DSDT Auto Patcher, launched it, selected my board, and added the code for the GT...
  14. RustyPitchfork

    (SOLVED) Problems with HDMI Audio on GT 240...

    Re: Problems with HDMI Audio on GT 240... Solved!!! My problem was that the frequency set for my HDMI output was 192k. My TV wouldn't even play that back. Changed it to 48khz on a different TV and it worked great. Tony, this maybe something that you want to add to the Blog post.
  15. RustyPitchfork

    (SOLVED) Problems with HDMI Audio on GT 240...

    Re: Problems with HDMI Audio on GT 240... So, I just did a fresh install with the new MultiBeast 3.1, and my video card is now recognizing, but still nothing for audio. Tried the VooDooHDA 2.72, 2.56 and 2.1. Anyone have any ideas???
Top