Recent content by raulongo

  1. raulongo

    [SUCCESS] Gigabyte Z77X-UD3H with Xeon 1230v2

    I'm trying to follow the guide but a big forbidden symbol appears at my screen... That's what is bothering me.
  2. raulongo

    [SUCCESS] Gigabyte Z77X-UD3H with Xeon 1230v2

    How did you install it? I have almost the same setup but setup crashes mid-bar.
  3. raulongo

    How to Fix iMessage

    First of all, thanks for the guide. I have the same motherboard and I tried to fix it but every time I tried to open the config.plist in the past and edit it, I wasn't able to boot my Hackintosh (have to say I was doing double boot in the same HDD, now I have two separate HDD, one for Windows...
  4. raulongo

    Sudden random reboots during El Capitán Install

    Good news, I got it installed! I reseted BIOS defaults and it worked with the very same values I previously had. No idea why, but now works. I have to say that I've got one slot of RAM removed as well as my GFX card. Now, let's start with post-installation.
  5. raulongo

    Sudden random reboots during El Capitán Install

    It's actually past the Language settings and everything... It starts installing, then reboots.
  6. raulongo

    Sudden random reboots during El Capitán Install

    Hi, I'm trying to install El Capitán on my Hackintosh. First of all, my build: Gigabyte Z77-DS3H Intel Core i7 3770K (Standard Clock) 2x8GB RAM GeiL EVO Corsa NVIDIA GeForce 970 G1 250GB Samsung EVO 840 Trust Bluetooth USB dongle (was compatible with Yosemite) TP-LINK TL-WDN4800 Several HDDs...
  7. raulongo

    MultiBeast 7.0 Update

    Article: MultiBeast 7.0 Update I have it, and still no sound...
  8. raulongo

    MultiBeast 7.0 Update

    With this Multibeast update, I get no sound... GA-Z77-DS3H with the ALC887. Neither the Current nor Legacy drivers are working...
  9. raulongo

    TL-WDN4800 installation 10.9 - need to re-install OSX?

    Card is going to be installed and it will work out-of-the-box even if you have your system already installed. I had the very same worry about it, but I went for it and worked fine. But beware, I have it installed and connection drops every 10-15 minutes since I updated to 10.9. Beware.
  10. raulongo

    Graphic & Mouse Problems when installing 3rd Party Programs

    UPDATE: I updated to 10,8,3 and now it works flawlessly. Weird but real. Anyway, thanks for the help.
  11. raulongo

    Graphic & Mouse Problems when installing 3rd Party Programs

    I haven't modified any line and the OSX was doing weird stuff even O.O.B
  12. raulongo

    Graphic & Mouse Problems when installing 3rd Party Programs

    Pretty please, I need help. The mouse thing really annoys me. It stops, then appears at the other side of the screen. Every icon on the screen stops moving for that period too. Seems it halts the entire OSX...
  13. raulongo

    Graphic & Mouse Problems when installing 3rd Party Programs

    I'm sorry to bump this thread, but I really need help.
  14. raulongo

    Graphic & Mouse Problems when installing 3rd Party Programs

    Hello everyone. I have a couple of problems with my Hackintosh. When I install it, it works great out of the box. As soon as I install some Apps, the system has some problems. First, here's my build: - Intel Core i7 3770k - Geil Corsa 16Gb RAM DDR3 1600 CL9 - Gigabyte Z77-DS3H - Sapphire ATI...
Top