Recent content by poles

  1. poles

    [Success] ASUS PRIME Z390-P | i5-8600K | UHD 630 | Mojave 10.14.2 - 10.14.6

    How did you fixed the problem?
  2. poles

    [Success] ASUS PRIME Z390-P | i5-8600K | UHD 630 | Mojave 10.14.2 - 10.14.6

    Then you should this problem here
  3. poles

    [Success] ASUS PRIME Z390-P | i5-8600K | UHD 630 | Mojave 10.14.2 - 10.14.6

    In Catalina Apple has changed the write permission of system partition. By default its read only. You need to first enable write permission then install kext in Library/Extensions. Lastly don't forget to clear kext cache after kext installation. For more info check this post, specially "I can't...
  4. poles

    Intel uhd 630 hdmi, dvi no display, only vga works

    You need to carefully read @CaseySJ 's wonderful solution. https://www.tonymacx86.com/threads/guide-general-framebuffer-patching-guide-hdmi-black-screen-problem.269149/ Maybe you can try ASRock B360M-itx/ac patch in the spoiler.
  5. poles

    [Success] ASUS PRIME Z390-P | i5-8600K | UHD 630 | Mojave 10.14.2 - 10.14.6

    Did you install EmuVariableUefi-64.efi on EFI/CLOVER/drivers64UEFI yet? If not then intall it and clear NVRAM and Kext Cache using Mac Optimizer 2.4 (google it) or use nvram -c (At clover boot screen select shell icon, type in the terminal). Finally reboot. How to check nvram:
  6. poles

    [Success] ASUS PRIME Z390-P | i5-8600K | UHD 630 | Mojave 10.14.2 - 10.14.6

    Borrow from someone...so that you can press f1. By the way once again the problem is related to memory. Windows can recover it but hackintosh can't. In which slots did you put the rams in your mobo?
  7. poles

    [Success] ASUS PRIME Z390-P | i5-8600K | UHD 630 | Mojave 10.14.2 - 10.14.6

    First of all, manage a wired keyboard. Next check tomshardware site for this type of problem. This may be related to XMP or RAM issue. I'm not sure.
  8. poles

    10 Year Anniversary of tonymacx86

    Congrats !!!
  9. poles

    [Success] ASUS PRIME Z390-P | i5-8600K | UHD 630 | Mojave 10.14.2 - 10.14.6

    add -v in clover boot option to boot with verbose mode...and check the log.
  10. poles

    [Success] ASUS PRIME Z390-P | i5-8600K | UHD 630 | Mojave 10.14.2 - 10.14.6

    @ilmixmoto, Follow @kaminkehrer' suggestion and please update your profile with your configuration as per this site's guidelines.
  11. poles

    [Success] ASUS PRIME Z390-P | i5-8600K | UHD 630 | Mojave 10.14.2 - 10.14.6

    Oops! I forgot to attach. Updated that message with link. Merry Christmas !!!
  12. poles

    [Success] ASUS PRIME Z390-P | i5-8600K | UHD 630 | Mojave 10.14.2 - 10.14.6

    @kaminkehrer, Please read this link carefully only after performing my upper instruction doesn't work. You need to disable SIP(System Integrity Check) and repair kext permissions.
  13. poles

    [Success] ASUS PRIME Z390-P | i5-8600K | UHD 630 | Mojave 10.14.2 - 10.14.6

    Why did you installed AirportBrcmFixup and all Brcm related kexts? Do you have any PCIE WIFI-Bluetooth adapter installed in your machine? I also asked you to delete all files (1-5) not only the first one. And where did you installed all kexts?
  14. poles

    [Success] ASUS PRIME Z390-P | i5-8600K | UHD 630 | Mojave 10.14.2 - 10.14.6

    Go to /Library/Preferences/SystemConfiguration/ take backup of these files and delete: NetworkInterfaces.plist preferences.plist com.apple.airport.preferences.plist com.apple.network.eapolclient.configuration.plist com.apple.wifi.message-tracer.plist Restart and check. Apple will recreate...
  15. poles

    [Success] ASUS PRIME Z390-P | i5-8600K | UHD 630 | Mojave 10.14.2 - 10.14.6

    I don't think you made the USB properly bootable for Mac. Reformat it and make bootable again.
Top