Recent content by piyuyi

  1. piyuyi

    GT 720 on Big Sur

    In principle it should start without problems, because I think it has native support, like my nvidia 710. I would add in the config.plist the command: -v in the bootargs section of opencore, to see the log at startup and see where it stops.
  2. piyuyi

    Intel 630 only boot with 31 MB of vram

    Yes, something had read about it. I have finally bought an nvidia 710 and everything is solved. Thanks.
  3. piyuyi

    Intel 630 only boot with 31 MB of vram

    I disable it, and now.....
  4. piyuyi

    Intel 630 only boot with 31 MB of vram

    With this settings, it can't boot.... You can see it:
  5. piyuyi

    Intel 630 only boot with 31 MB of vram

    No lucky! :banghead::banghead::banghead:. I'm about to buy an nvidia 710 and get the 630 ****ed. Middelman, I have an intel 10900K, not an i5-8520U.
  6. piyuyi

    Intel 630 only boot with 31 MB of vram

    Thanks to both of you for the responses, but no luck. Edhawk, with the 030098C5 framebuffer it starts the same, with only 31MB of vram. Middleman, with your parameters the system does not start, it pauses on the apple logo :banghead:. I share my efi and the efi with your recommended parameters...
  7. piyuyi

    Intel 630 only boot with 31 MB of vram

    Hello. I can boot the intel 630 integrated graphic from HDMI, but without acceleration and with only 31 MB of Vram with the next opencore code: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist...
  8. piyuyi

    [Success] MacOS Big Sur on Gigabyte GA-Z97-HD3, i7-4790, Radeon RX580, OpenCore 0.6.4

    Can you share your actual complete EFI folder, not only the config.plist, please? Thank you.
  9. piyuyi

    Successful Big Sur 11.1 Update

    If you don't mind, I can try it.
  10. piyuyi

    Successful Big Sur 11.1 Update

    Hello. Please, could you share your efi folder updated to version 0.7.0, if you have it currently updated, please? I would greatly appreciate it. Thank you.
  11. piyuyi

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    Hi. I have managed to get the signal through HDMI from black screen in an asus maximus hero XI with opencore adding one of your profiles, but the image compared to the Displayport output is not so smooth and the mouse has a bit of lag. Can you help me please? <key>Properties</key>...
  12. piyuyi

    << Solved >> ASUS Zenbook UX310, can't boot using OpenCore

    Can you add your final EFI folder working, please?
  13. piyuyi

    << Solved >> AMD Radeon RX5700 or 5700XT

    Finally I found the solution to the black screen!, it was because in the folder library/extensions had installed old versions of WhateverGreen and Lilu kexts. You just have to delete the WhateverGreen.kext and Lilu.kext from that folder and use the latest versions of both from clover.
  14. piyuyi

    << Solved >> AMD Radeon RX5700 or 5700XT

    Can you say us with what clover boot flags, please?
  15. piyuyi

    << Solved >> AMD Radeon RX5700 or 5700XT

    Hello. Do you work in the display port connection? I can boot catalina 10.5.1 with 5700 XT, but only by HDMI, in display port i only get black screen. Any suggestion please?
Top