Recent content by photoGrant

  1. photoGrant

    [solved] Intel HD 630- No QE/CI- Help Needed

    I currently run all my kexts (all of them not from a vanilla install) on the EFI partition. Is that the same as System Partition in your eyes, or are you referring to ~/System/... ? I'm curious as to why you say this, if it's the ~/System as that's not how I have it setup currently and things...
  2. photoGrant

    [Solved]Fixes to Get Full Acceleration on Intel HD Graphics in iMac 17.1

    Mind blowing. Here's the details for everyone in case they want to do the same -- and for @RehabMan to tell me exactly what I'm doing wrong :p KEXTS - IntelGraphicsFixup.kext, Shiki.kext, Lilu.kext ACPI Patches Rename GFX0 > IGPU Rename HECI > IMEI Rename PEGP > GFX0 Graphics Inject Intel...
  3. photoGrant

    [Solved]Fixes to Get Full Acceleration on Intel HD Graphics in iMac 17.1

    I just rendered 10 clips in DaVinci Resolve. This shows better numbers for you;
  4. photoGrant

    [Solved]Fixes to Get Full Acceleration on Intel HD Graphics in iMac 17.1

    I had Resolve and Premiere open and recording full screen at 4K.... Could that explain?
  5. photoGrant

    [Solved]Fixes to Get Full Acceleration on Intel HD Graphics in iMac 17.1

    I'm not sure if this is what you're after and whether it shows success for you, but for my needs we are definitely working!
  6. photoGrant

    [Solved]Fixes to Get Full Acceleration on Intel HD Graphics in iMac 17.1

    Yes it does, you are correct. But my render speeds absolutely reflect it being enabled. I think VDADecodeChecker will return the error regardless due to the external GPU's not carrying over the IOVARenderID. Either way I can supply proof if needed. DaVinci Resolve render times went from ~10/11...
  7. photoGrant

    [Solved]Fixes to Get Full Acceleration on Intel HD Graphics in iMac 17.1

    Wow I did it. I have a 1080ti, a 980ti and Intel GPU enabled (hidden) and QuickSync works!!!!!
  8. photoGrant

    [Solved]Fixes to Get Full Acceleration on Intel HD Graphics in iMac 17.1

    I'm not, either. Drivers load by default with NVRam on the EFI partition
  9. photoGrant

    SSDT GPU (Graphics Card) Injection

    What is the ideal setup for 17,1 SMBIOS and iGPU, and 2 x external GPU's? iGPU > IGPU PEGP@0 > GFX1 PEGP@1 > GFX2 Also how best to inject VDADecoderID? ?
  10. photoGrant

    Skylake Intel HD 530 Graphics Glitch Fix

    With a little experimenting I noticed that I could have 3 x Graphics enabled. HD530, 1080Ti, 980TI and as long as I plugged my GUI monitor (and only one) into the HD530.... I would have all 3 graphics AND QuickSync. So there's a way...Somehow. But the spoofing and the reverse engineering is a...
  11. photoGrant

    Skylake Intel HD 530 Graphics Glitch Fix

    Quicksync will not work with external GPU in 10.12.5 for me
  12. photoGrant

    i7 6700k / 980Ti / 1080Ti / Integrated graphics & quicksync

    I cannot run 3 GPU's, things like safari and finder will crash -- definitely not an ideal setup. integrated GPU is disabled for now. Hoping RehabMan can walk me through this with his genius. Maybe my SMBIOS isn't compatible with 3 GPU's....Maybe the Mac Pro SMBIOS. But my GPU's don't match and...
  13. photoGrant

    i7 6700k / 980Ti / 1080Ti / Integrated graphics & quicksync

    Thanks but the build signature is out of date so it's only half of my build. Hope that helps though.
  14. photoGrant

    No Quicksync ?

    No one else have issues with no quicksync ? Onboard HDMI plugged in only = works. As soon as a monitor is plugged into one of the GPU's we have noooo quicksync. No fast h264 rendering :(
  15. photoGrant

    i7 6700k / 980Ti / 1080Ti / Integrated graphics & quicksync

    I've noticed everything works perfectly when the GPU's are removed. How can I get quicksync/intel HD functionality but still operating with the GPU's installed? edit: If I have all 3 GPU's installed and working, and the BOOT monitor is plugged into the onboard HDMI.... WE're in like Flynn. The...
Top