Recent content by pabloscotty

  1. pabloscotty

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Is this white noise heard with Phantom power turned on or off?
  2. pabloscotty

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Hey. I've been working on few UAD cards - Twin... Silver Apollo with TB, PCI Card but I stay with Mojave and I have never had this problem.
  3. pabloscotty

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Hey great guys. Is anyone here using MIDI over Bluetooth? I've tried with Fenvi T919 and Asus dongle... and it rejects to connect. I have several "real" Macs which are connecting perfectly fine. Yesterday I've even tried connect to CME WIDI - with no success. I wonder if its even possible now...
  4. pabloscotty

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    So use any good router in Client mode.
  5. pabloscotty

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    It's working but it has a lot of issues.
  6. pabloscotty

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I work every day with Studio One since v.3 and v.5 never crashed on my systems so check your plugins!!!
  7. pabloscotty

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    3 days after flashing z390 Designare and it seems to work perfect with this long TB Tree :)
  8. pabloscotty

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Casey You are genius!!! Man I've just done scarry flashing of z390 Designare and my every single one TB1 devices are working!!! UAD Apollo silver with TB1 card is now working. UAD Twin mk2 - TB2 is working. Apple TB Display is working. Belkin TB1 Dock. Thank you!!!
  9. pabloscotty

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Yes now its working - thank you
  10. pabloscotty

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    The site - replies "Bad Gateway"
  11. pabloscotty

    GA-X58A-UD7 + i7 920 + HD5770

    Thanks GB. It looks promising :) I've stick to Snow Leo for years on this production machine because of stability. But now its time to move on - but not to far :) I wonder, if are you using the SATA6 (the grey ones) ports (alone or in combination with SATA3) for your SSDs? or SATA3 (blue ones)...
  12. pabloscotty

    GA-X58A-UD7 + i7 920 + HD5770

    Thanks GB for quick answer :) Yes I'm using edited DSDT. I'v figured out that with my test drive plugged to SATA6 ports I have wake problem but today with SATA3 ports it seems to works for now. How was your impressions for Mavericks in terms of stabillity? I have the same setup as yours.
  13. pabloscotty

    GA-X58A-UD7 + i7 920 + HD5770

    Hello guys do you have working sleep/wake on this board with Mavericks?
Top