Recent content by ownliwon

  1. ownliwon

    Catalina 10.15.2 Update Lost HEVC/h265 Acceleration

    So im dualbooting 10.14.6 / 10.15.2 using iMacPro1,1 smbios. Vega56. iGPU disabled When i use Videoproc (3.5) on 10.14.6. everything works flawlessly. On 10.15.2 Videoproc begins encoding and as soon as i press stop. The computer shuts down. Anyone else seeing this type of behavior?
  2. ownliwon

    Caution! AsRock Gaming Z370 itx/ac Not Compatible with VEGA 56/64!

    You're doing something wrong. I have this exact board and Sapphire pulse Vega 56. All works just fine.
  3. ownliwon

    Radeon RX 4XX/5XX standalone system, AMDRadeonX4250.kext (GVA support H264) does not support HEVC HW

    So i updated to 10.14.6 using VideoProc 3.3 Still not seeing the AMD notification light up when transcoding. iMacPro smbios with iGPU off. Also tried with MacMini and iMac smbios with iGPU on. Not a whole lot of difference between them to be honest. Hopefully newer VideoProc will fix this.
  4. ownliwon

    NVMe Controller Information Now Showing Generic After 10.14.6 Update

    For the 1st time my system updated with 1 reboot like a champ. :headbang: I see some folks with info in NVMExpress tab of system info. Mine shows up in Sata/Sataexpress. Cosmetic or is something setup wrong???
  5. ownliwon

    Radeon RX 4XX/5XX standalone system, AMDRadeonX4250.kext (GVA support H264) does not support HEVC HW

    Turned off IGPU in bios with imacPro smbios. I guess its just a bug in the software since gpu history window shows Vega doing the work. Can anyone confirm???
  6. ownliwon

    Radeon RX 4XX/5XX standalone system, AMDRadeonX4250.kext (GVA support H264) does not support HEVC HW

    Does anyone actually have their AMD GPU hardware doing the encoding??? Ive tried imac pro smbios as well.
  7. ownliwon

    [Guide] Creating a Custom SSDT for USBInjectAll.kext

    I have edited my SSDT. I added PRO1 to EH01. Should all my hubs be labeled 255? When saving out from DSL to AML, why does the "//"UsbConnector", 255" line disappear? I attached my dsl, aml as well as ioreg if you have the time to take a look. Thx for the help rehabman!
  8. ownliwon

    [Guide] Creating a Custom SSDT for USBInjectAll.kext

    Got it... I have edited the EHCx renames. Ive attempted to follow your guide to create a usb ssdt but no luck. can you take a look at my ioreg? Ive uploaded my SSDT as well
  9. ownliwon

    [Guide] Creating a Custom SSDT for USBInjectAll.kext

    Hi rehabman, im attaching my ioreg to fix a sleep/wake issue with a GA-Z68M-D2H board and a BCM94360CS2 card in an adapter running via PCIe with a usb header for bluetooth. Not sure what port the usb header is on or what to edit once i find the appropriate port?
  10. ownliwon

    New Lilu and WhateverGreen

    Sure, looks like we have the exact same setup. Motherboard, processor and GPU.:thumbup: I use my GTX 1060 in another machine. I have WG in my efi but you can delete it if you prefer.
  11. ownliwon

    New Lilu and WhateverGreen

    As a matter of fact the new whatevergreen 1.2.0 is giving me a KP and instant reboot. I usually have no problems with this kext and RX 570. When i remove the kext from EFI folder computer boots normally. *Scratch that... IntelGraphicsFixup, NvidiaGraphicsFixup, Shiki is now intergrated in...
  12. ownliwon

    Tiny Turd Node202: ASrock Z370 Fatal1ty Gaming Mini-ITX/ac | i7-8700K | 16GB | UHD 630 | High Sierra

    Not sure why Clover 4497 killed my AUDIO but i had to revert to a backup to get it back Went back to Clover 4428 Using AppleALC in EFI and on 10.13.4 Anybody know whats up?
Top