Recent content by onx

  1. onx

    Clover stuck on verbose mode

    Hi! After update from Mojave to Catalina my hackintosh reboots every time after almost totally loading new OS. I'm trying to investigate the reason of such behaviour with help of logs but Clover won't load after I added boot flag -v or -x. It's just stuck on clover screen and not responding...
  2. onx

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    Could you tell had you the same experience like me when detecting ports? I've got an issue when I trying to plug in second monitor there is no addition red line in Hackitool's connector screen. I've got same SMBIOS, iGPU and almost the same CPU but only two ports on my MB: HDMI (which works...
  3. onx

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    Hello! I'm stuck up with my attempts to make second screen working. Not sure that it's correct topic for my problem because I've got MB GA-Z170X-Gaming 5 with iGPU HD530. There are two ports on MB: HDMI and DP. I used one screen connected to HDMI port with no problems on Mojave with WEG, no...
  4. onx

    Dual monitors on HD530 by HDMI and DP

    Please remove this topic, moved the question to the thread
  5. onx

    [Guide] Intel Framebuffer patching using WhateverGreen

    Good day guys! Need your wise advise with connecting second monitor to my Hackintosh. I used only one display before with HDMI connection without any problems. When I connect another one to DisplayPort the second screen just working until MacOS loading screen and then loosing signal. I tried...
  6. onx

    Dual monitors on HD530 by HDMI and DP

    Good day guys! Need your wise advise with connecting second monitor to my Hackintosh. I used only one display before with HDMI connection without any problems. When I connect another one to DisplayPort the second screen just working until MacOS loading screen and then loosing signal. I tried...
  7. onx

    Nvidia Drivers for Mojave 10.14 Not Available, no WorkAround works well

    It's not about performance at all. I'm sure there are almost the same gpu from both manufacturers. It's about few hundred bucks :-)
  8. onx

    Nvidia Drivers for Mojave 10.14 Not Available, no WorkAround works well

    It's not the solution but I use dual boot system: OS X (with iGPU) and Win10 with NVIDIA. The last one is only for gaming. It's not the solution if you would like to render something but what to do man :( I feel bad when tried to use Adobe AE in Windows
  9. onx

    << Solved >> System partition disappeared in Clover after update to 10.14.2

    I read slowly and carefully the chain of conclusions and decide to solve at least one of problems — with invisible disc. I was totally sure that disc is ok because it mounded in Windows and visible with USB bootloader. So I mounted it again in Windows and copy apfs.efi to drivers64UEFI and...
  10. onx

    << Solved >> System partition disappeared in Clover after update to 10.14.2

    No luck even without Nvidia GFX. I physically removed card from PCI-E slot and hold F7 after reboot. Graphics Injector options changed and now there are no any Nvidia properties: And I still can't understand how this two problems related: disappearing partitions from CBM and GFX troubles. When...
  11. onx

    << Solved >> System partition disappeared in Clover after update to 10.14.2

    I used NVIDIA card before Mojave and after update switched to IGFX. And to stay clear: I can't see macOS system drive in my installed system bootloader Clover 4700 only with bootloader USB Clover 4792 (not sure about last 2 digits but they definitely higher then 00). So I unplug power cable...
  12. onx

    << Solved >> System partition disappeared in Clover after update to 10.14.2

    I mounted macOS EFI partition using Windows and it was really easy. I checked drivers folder and there are both: ApfsDriverLoader-64.efi and AptioMemoryFix-64.efi. I placed them during update from El Captain to Mojave: And there is a tiny good news: now I can see my macOS system drive in CBM...
  13. onx

    << Solved >> System partition disappeared in Clover after update to 10.14.2

    Thank you for your advices! There was only one disk in boot priorities – with my macOS system and it's in UEFI mode if I understand correctly: In any case I disconnected all other discs physically except macOS system's without any results. There is no partition with macOS system in CBM...
  14. onx

    << Solved >> System partition disappeared in Clover after update to 10.14.2

    Hi Guys! I used for a long time 10.14 (not sure .0 or .1) and decide to update from System's tab. After downloading in macOS GUI (the update file was 2.47 Gb) system restarted and when Clover loaded partitions screen there were no macOS partitions, only Windows and some external drives. Clover...
Top