Recent content by nobodynose

  1. nobodynose

    nobodynose's HackPro: i7-7700K - ASRock Z270M Pro4 - Nvidia GTX 1060

    Unfortunately, something happened to the Z270 board, and I ended up replacing it with a Z370. I no longer have that SSDT lying around.
  2. nobodynose

    macOS 10.14.3 Supplemental Update

    After installing this update, I started having a strange issue where "phantom" icons for my boot SSD start appearing on the desktop. These are just plain icons, but they behave like they're the actual drive (i.e. they're not aliases). I can't delete them, and they go away when I reboot. I can't...
  3. nobodynose

    usb ports jumbled?

    https://www.tonymacx86.com/threads/asus-100-series-and-later-custom-ssdt-for-xhci-usb-port-control.253981/
  4. nobodynose

    Adding Driver to Installer USB

    If it's just a .kext then you'd just put it in EFI/Clover/Kexts/Other in the EFI partition of the USB installer.
  5. nobodynose

    How to have mojave in ssd and data files in another hdd?

    My suggestion is to move only the Home folders (/Users) to a separate drive. This results in a very clean, easily maintainable installation. My system has a Western Digital WDC WDS256G1X0C-00ENX0 256GB M.2 NVMe SSD as the boot drive (Mojave SSD) and a Crucial CT960M500SSD1 960GB SATA SSD as the...
  6. nobodynose

    Solved > Attempting to install Mojave, system freezes after first reboot

    I finally got this system installed, but the methods I had to resort to were not pretty. What I ended up doing was to clone the SSD of my own machine (which is built around the same motherboard, the ASRock Z370M Pro4) to the new machine's SSD, then edited the config.plist on the new SSD to...
  7. nobodynose

    Solved > Attempting to install Mojave, system freezes after first reboot

    It's been a busy couple of weeks so I haven't had time to work on this until now. But replacing the Gigabyte motherboard with another ASRock Z370M Pro4 made absolutely no difference; the installation is still freezing on the second stage with "13 minutes remaining".
  8. nobodynose

    EFIClone - automatic backup of the EFI partition

    I can't get EFIClone.sh to run successfully with the latest beta of CCC (v5.1.8-b2). The log reports this: [Sun Jan 20 07:32:41 MST 2019] - ***** EFI Clone Script start [Sun Jan 20 07:32:41 MST 2019] - working directory = / [Sun Jan 20 07:32:41 MST 2019] - Running /Library/Application...
  9. nobodynose

    Solved > Attempting to install Mojave, system freezes after first reboot

    Some additional information as I've experimented - If I format the target SSD as APFS during the installation, it stalls sooner (before the 1st stage is even completed). If I format it as HFS+ it doesn't stall until the second stage. I will try installing on a regular SATA SSD to see if somehow...
  10. nobodynose

    Solved > Attempting to install Mojave, system freezes after first reboot

    No change in behavior. I'm becoming quite frustrated at this point.
  11. nobodynose

    Solved > Attempting to install Mojave, system freezes after first reboot

    It is definitely failing to install - there is no disk activity, and the mouse cursor completely stops responding. I've allowed it to remain in this state for hours, with no further progress. After rebooting there are still no icons in the Clover menu besides the USB installer.
  12. nobodynose

    Solved > Attempting to install Mojave, system freezes after first reboot

    I added the device-id in Devices/Properties and the ig-platform-id in Graphics, but as before, the installation stalls with "About 6 minutes remaining". My RX 560 is from PowerColor.
  13. nobodynose

    Solved > Attempting to install Mojave, system freezes after first reboot

    I tried it with the initial changes you suggested, and I was still unable to complete the installation; however, there was a change in behavior. Instead of stalling with "About 15 minutes remaining" during stage 2 (booting from the SSD), it stalls with "About 6 minutes remaining" during stage 1.
  14. nobodynose

    Solved > Attempting to install Mojave, system freezes after first reboot

    I'd like to get the RX560 working, but if I can't then integrated graphics is acceptable. The EFI folder I just posted is intended for use with the RX560 GPU. I was under the impression that "InjectIntel", "InjectATI", and "InjectNvidia" were all deprecated and no longer used, which is why I...
Top