Recent content by nivekc711

  1. nivekc711

    ALC 1150 Audio causing gain spikes and distortion

    Currently having an issue with my Dell AC511 Sound Bar, plugged in via USB 3.0, running on High Sierra The issue is every couple minutes the audio has a gigantic gain spike, causing a distorted sound. If I turn the sound down almost completely I can hear the audio playing at a less distorted...
  2. nivekc711

    Logitech Mouse/Keyboard Lag on High Sierra

    I've been dealing with this for a little while. Every now and then my mouse or keyboard will seize up and it takes a few seconds for the input to register, but then it continues typing what I typed while it was frozen. Logitech M510(battery powered) and K750 (solar powered). Both are running...
  3. nivekc711

    Occasional Logitech Mouse/Keyboard Lag on High Sierra

    I've been dealing with this for a little while. Every now and then my mouse or keyboard will seize up and it takes a few seconds for the input to register, but then it continues typing what I typed while it was frozen. Logitech M510(battery powered) and K750 (solar powered). Both are running...
  4. nivekc711

    Solved > BIOS Corrupted Boot Options

    I meant it didn't boot up right when I just copied over the file. But when I copied over the whole EFI>Clover folder it worked. Everything is booting properly now, thanks. However I do have an "El Capitan" Recovery Boot Option on my old SSD that I can't seem to get rid of, even when wiping with...
  5. nivekc711

    Solved > Extremely slow to startup

    The issue was Multibeast installed a Clover version (4722) that was too new. Rolled it back to 4428 and works fine with High Sierra.
  6. nivekc711

    Solved > BIOS Corrupted Boot Options

    Okay got my SSD install to boot via my USB (no slow down issues). Booted with flags slide=0 and nvda_drv=1 (since Web Drivers were still installed) Now I just need to change my SSD install's clover from 4722 to 4428. How can I roll that back? I tried just dragging my USB's clover in EFI to my...
  7. nivekc711

    Solved > BIOS Corrupted Boot Options

    I just realized that the latest High Sierra clover is 4428 for Unibeast(duh). I'm not sure why or how I was running 4722 before on my drives -- maybe that could contribute to why it was running so slow? Either way I'm still stuck on bootup. I have a nvidia card so I remember having to do some...
  8. nivekc711

    Solved > BIOS Corrupted Boot Options

    I detached both my drives, BIOS showed the two "Mac OS" Options. I decided to remove these entries using shell commands. Reset CMOS and reloaded my last working settings. When I attached my backup SSD drive, then then detached and tried my main SSD, the "glitch" boot option was gone. However...
  9. nivekc711

    Solved > BIOS Corrupted Boot Options

    Just CMOS reset, the strange boot option is still there, and still unable to boot after restoring my previous BIOS profile
  10. nivekc711

    Solved > BIOS Corrupted Boot Options

    Hello All, Been dealing with a slow boot issue for sometime now. Started looking to my boot options and found this weird option, I can't determine what it is or how to remove it. While I was trying to determine what was what (and what could be safely removed) I must have messed with the boot...
  11. nivekc711

    Monitor is black on startup

    Hello, I'm having a problem with my current setup. Boots fine when connected via HDMI to an old TV (720p Emerson) I have, and when I switch the connected HDMI to my newly acquired Asus VS228 (recommended in the buyer's guide) it works perfectly as well. However when I try to boot while...
  12. nivekc711

    Monitor not working - Asus VS228

    Hello, I'm having a problem with my current setup. Boots fine when connected via HDMI to an old TV I have, and when I switch the connected HDMI to my newly acquired Asus VS228 (recommended in the buyer's guide) it works perfectly as well. However when I try to boot while connected to the Asus...
  13. nivekc711

    Solved > Extremely slow to startup

    Oops I guess not. It IS in the folder \other now, no changes to the boot up process. Trim is not enabled. Not sure what the Boot0000 is about, but that looks to be the culprit. I did somewhat recently upgrade my SSD, so perhaps the BIOS is still trying to look for that? In fact that might...
  14. nivekc711

    Solved > Extremely slow to startup

    @Gigamaxx @BreBo any additional thoughts? Thanks!
Top