Recent content by mutassem

  1. mutassem

    [installation problem] cpu 0 caller and ACPI error

    I had a similar issue best way was removed everything in my EFI file and copied the one used in the unibeast USB for seirra . what you can try before that is plug in Unibeast USB and let your bios boot it first ... not through your current clover. It will hopefully skip what is blocking you.
  2. mutassem

    Big List of Solutions for El Capitan Install Problems

    I recently updated and I've been struggling .. this was updated yesterday .. or is it something else I cant identify the issue here .
  3. mutassem

    Direct Update to macOS Sierra using Clover

    Its not an update its a stand alone application to install .. you will find it in the store . You might need a newer SMbios to download I'm not sure if 13.2 is supported.
  4. mutassem

    Ethernet issue with Z170-A - Panic - integrated GPU

    Sorry I'm not really aware .. the only thing I would do is change the bios to Run IGPU only . and test it out .. also try removing nvidia_drv =1 ... hmmm I'm really not that good .. I usually just follow steps without fully being aware of every thing.
  5. mutassem

    Ethernet issue with Z170-A - Panic - integrated GPU

    I keep getting this panic when I startup my computer .. after a few reboots I can go through . Is there a way to remove it? All I can see is an ethernet thing .. I just dont know what I have to do . or does it have to do with me using internal integrated GPU HD 530 intel
  6. mutassem

    [Success] Skylake Z170-A, i7-6700K, GTX 980 TI

    Hello , I keep getting this every time on startup and system reboots .. after few resets it goes back to normal and use the computer normally. can someone explain the reason for this? and how can I stop it from happening on every startup?
  7. mutassem

    Wake reason: PEGP PEG1 PEGP PEG2 PEGP PXSX RP10 PXSX RP11 PXSX RP1

    I personally prefer system definition Mac Pro 3.1 .. less problems .
  8. mutassem

    [Success] Skylake Z170-A, i7-6700K, GTX 980 TI

    Can some one confirm my observation .. I have noticed after updating the bios + OSX 10.11.4 .. and removing the patches that are not required anymore I noticed a slight slowdown in starting up load time at least 10 to 15 more seconds .. I'm considering putting back those unnecessary patches...
  9. mutassem

    [Success] Skylake Z170-A, i7-6700K, GTX 980 TI

    I'm glad this group is still giving updates and new comers are adding things to the table .. I like how VCN is helping out and giving us new updates. You Rock :headbang: Thanks again Brumbaer :clap:
  10. mutassem

    [Success] Skylake Z170-A, i7-6700K, GTX 980 TI

    Wait a second ... Whats the point of down clocking a processor? :wtf:
  11. mutassem

    [Success] Skylake Z170-A, i7-6700K, GTX 980 TI

    would you mind taking a look .. thanks again
  12. mutassem

    [Success] Skylake Z170-A, i7-6700K, GTX 980 TI

    So Far I got everything running perfectly I also Have windows running on parallels .. booting windows from clover and audio via HDMI .. I am very grateful for all your efforts. :thumbup: I have one issue that I'm not sure if I did something to mess it up .. I tried reading about the USB...
  13. mutassem

    How to dual boot OS X El Capitan (Installed with unibeast/clover) and Windows 10 both of which are o

    I backing up my files installing windows from scratch using UEFI ... now I can easily use Parallels and boot both from Clover. Thanks for you time ..
  14. mutassem

    How to dual boot OS X El Capitan (Installed with unibeast/clover) and Windows 10 both of which are o

    Thanks I didn't want to re-insall windows .. actually I don't even know how to install windows on UEFI mode. I read some article about switching without formatting .. but seemed tricky .. The problem is my I can't risk loosing data from my windows drive (ill back up just in case ) let me know...
  15. mutassem

    How to dual boot OS X El Capitan (Installed with unibeast/clover) and Windows 10 both of which are o

    I'm a not sure about this step since I followed directions for my skylake installation with clover and used UEFI .. It never said it was optional. how do I install clover to Legacy mode? though multibeast? or do I need a new Unibeast installation ?
Top