Recent content by munitor

  1. munitor

    BitterMelon's "Chip" build: GA-Z77N-WIFI - i5-3570K - HD 6870

    Anyone else having USB 3.0 port troubles after updating to Mavericks?
  2. munitor

    BitterMelon's "Chip" build: GA-Z77N-WIFI - i5-3570K - HD 6870

    How did you do the update to Mavericks? Did you have to reinstall everything, or just do the upgrade? =============== Okay, after screwing up building the USB drive a couple of times by not putting Mavericks in the expected folder (duh), I did the update and it is working well. Didn't have to...
  3. munitor

    BitterMelon's "Chip" build: GA-Z77N-WIFI - i5-3570K - HD 6870

    I'm having an issue. I did the upgrade, ran MB, and now it won't boot, just shows the normal boot dialog, defaults to the normal drive, and hangs with a blank screen. If I boot it from a unibeast stick, I can pick the normal drive and it boots fine, but I have to go into unibeast each time...
  4. munitor

    BitterMelon's "Chip" build: GA-Z77N-WIFI - i5-3570K - HD 6870

    Woo hoo! Upgraded my GTX 650 to a GTX 680, which is properly identified and smoking fast!:thumbup:
  5. munitor

    BitterMelon's "Chip" build: GA-Z77N-WIFI - i5-3570K - HD 6870

    Well, here's an interesting problem. I wanted to keep my Blu-Ray burner in my system, but all my SATA ports were used, so I put a SATA to USB 3.0 adapter on it, ran power from a molex connector off the PC power supply, and ran the USB cable out the back to the USB 3.0 ports. Now when my system...
  6. munitor

    BitterMelon's "Chip" build: GA-Z77N-WIFI - i5-3570K - HD 6870

    Still trying to completely eliminate the HDMI issue, are you always using HDMI on one end or the other of the cable? Have you tried just using DVI to DVI?
  7. munitor

    BitterMelon's "Chip" build: GA-Z77N-WIFI - i5-3570K - HD 6870

    Update on this little exercise Regarding problem 1, I put the BIOS settings for drives back to defaults and went in and set the boot order as BR drive, SSD, 3TB drive. Worked okay. Regarding problem 2, I was never able to successfully put anything on the rest of the disk, which is...
  8. munitor

    BitterMelon's "Chip" build: GA-Z77N-WIFI - i5-3570K - HD 6870

    Do you have to disconnect and reconnect the cable, or can you just cycle the monitor power? I've got a 1080p Acer H233H monitor, which has an aggressive energy saving mode, attached to a Mac Mini via HDMI. It occasionally gives me a screen full of snow on start up or when waking from sleep...
  9. munitor

    BitterMelon's "Chip" build: GA-Z77N-WIFI - i5-3570K - HD 6870

    Okay, a problem very specific to this motherboard, which is setting boot priority. This is related to a Windows 7 install. I unplugged my SSD and first hard drive that have OS X on them and Chameleon. I put in my second 3 TB hard drive and loaded the Windows DVD. During the install, I...
  10. munitor

    BitterMelon's "Chip" build: GA-Z77N-WIFI - i5-3570K - HD 6870

    I have one SATA port left (I installed a blu-ray burner for my video editing) and was going to put a second 3 TB drive in the box as a backup to my primary drive. Will it work if I partition that second big drive so that one small partition is Windows and the rest TimeMachine? Yes, but I had...
  11. munitor

    BitterMelon's "Chip" build: GA-Z77N-WIFI - i5-3570K - HD 6870

    Thanks to all the help here, I have my first hackintosh up and running and working like a champ. I swapped the wifi card for a 1515, and put in the Belkin BT dongle, run pleasesleep, and everything works amazingly well (except the GTX 650, which nothing I've done so far helps it's performance...
  12. munitor

    GTX 650 recognized as NVIDIA D14P1-30 issue

    I'm using Unigine 4 across everything.
  13. munitor

    GTX 650 recognized as NVIDIA D14P1-30 issue

    The actual steps turned out to be: 1. benchmark in Unigine = 34 FPS with minimally challenging settings 2. change system def to Mac Pro 3,1 2. install drivers and reboot, which shows it is recognized 4. benchmark again = turns in an FPS of 24 :thumbdown: 5. change system def back to iMac 12,2...
  14. munitor

    GTX 650 recognized as NVIDIA D14P1-30 issue

    I'm having this problem but I'm still a bit unclear on the process to fix it. I have a Gigabyte z77 wifi board and a EVGA GTX 650 2GB card. I'm currently running the card but it is identified as NVIDIA D14P1-30. I am using GraphicsEnabler=No. The HDMI doesn't work, but the DVI does. The...
  15. munitor

    Civilization 5 stutters on Geforce GT 640

    I'm in the same boat. Just built a z77 machine with an i7 3770k and GTX 650 and tried to play Borderlands from Steam (the Aspyr Mac port) - I had to dial it down to crap, and it is maybe 10 fps. I also own a Mac Mini 2012 and it plays the same game okay with mid-range settings, and that has just...
Top