Contribute
Register

Recent content by MrSmith3101

  1. MrSmith3101

    El capitan USB issues - possible fix.

    Thats exactly what it looks like! I just read a few lines from the topic you linked me to. Wow I didn't notice until now how complex USB got in 10.11 :shock::shock: Pew it seems like I know nothing about DSDT patches anymore :lol: Since 10.9 it really was just a simple installation...
  2. MrSmith3101

    El capitan USB issues - possible fix.

    Oh my... I'm sorry there was a typo in my previous posting :oops: I'm very well aware of the USB standards :P I meant I get NO SuperSpeed with a USB 3.0 device plugged in in a USB 3.0 port. (I tried it with a 3.0 capable USB HDD, USB flash drive and a USB 3.0 card reader) And thanks for your...
  3. MrSmith3101

    El capitan USB issues - possible fix.

    Thank you very much for your help! Now keyboard and mice is back alive ;D But I have still a problem here. I really followed every step from your tutorial but I only get USB 2.0 to work. All native USB 2.0 work perfectly. The USB 3.0 connectors work only in USB 2.0 mode. So I get NO Super...
  4. MrSmith3101

    Direct Update to OS X El Capitan Using Clover

    Update: Currently upgrading!!! I thing our gues was right! El Capitain seems to be a little picky on the SMBIOS version you use. I tried the classic mac pro 3,3 but it didn't work. I'm now on iMac 14,2 as reported to be working by iRobie (thank you ;) ) But I figured out that I missed as...
  5. MrSmith3101

    Direct Update to OS X El Capitan Using Clover

    Hmm I got a hint now from the verbose boot that something with my SMBIOS may has failed. I use a Macbook Pro SMBIOS because I use the IDs from my real Macbook for getting iMessage and Facetime to work. Maybe their is the problem... Will test the standard SMBIOS and edit this post to let ya...
  6. MrSmith3101

    Direct Update to OS X El Capitan Using Clover

    Same here using Clover 3270 as well Arguments added to the config as described Any hints why we get the spinning death?
  7. MrSmith3101

    Graphic problems after Mavericks on nVidia cards

    I have the exact same problem here with 10.9.1 on a GTX680OC from Gigabyte. :banghead::banghead: In OSX I can't get more than 25-30fps. In Windows I can easily achieve over 100fps! (I use a shader mod btw. But the performance is even bad if I dissable it in OSX) The biggest problem in this case...
  8. MrSmith3101

    OS X 10.8.3 Update

    Hey Guys just wanted to share my experience with you ;D I always have to do a bit more when I update my Hackintosh, so it takes a bit of time. I updated my sys using the combo update. (I always use the combo update) After a reboot I wasn't able to boot --> Kernel Panic I used verbose boot and...
  9. MrSmith3101

    OS X 10.8.2 Update

    Article: OS X 10.8.2 Update Finally I also updated to 10.8.2 successful! Thank you very much guys!!! I'm reaaaally happy now! :lol::lol: First attempt: Updated via AppStore --> KP --> booted with -x --> white screen --> messed around with Graphic Kext and totally messed up :cry: --> restoring...
  10. MrSmith3101

    OS X 10.8.2 Update

    Article: OS X 10.8.2 Update I have the exact same problem!!!! Any ideas?
  11. MrSmith3101

    OS X 10.8.2 Update

    Article: OS X 10.8.2 Update :!:Updated to 10.8.2 over appstore failed:!: I have big graphic problems with my AMD Radeon 6870. Only white screen :cry: First I also had a kernel panic but fixed it by removing the file (which someone told) in FakeSMC. That worked so my hackintosh started...
  12. MrSmith3101

    Strange YouTube Issue With Gigabyte Z77X-UP5TH's Onboard NIC

    Awesome work Hnak! Now skype is working again! Also no problems with youtube! :headbang::headbang::headbang: Thank you hnak and thanks to all of you who tried to help. You are awesome :thumbup: Now ALL of my build is working lika a charm :D Finally I can sleep again :mrgreen:
  13. MrSmith3101

    AppleIntelE1000e (0x1503) in Mountain Lion

    Yeaaah! Hnak did it! :headbang::headbang::headbang: I'm now writing this post with my intel NIC and watching youtube vids and skyping with a friend...all together! It just works! Thank you very much hnak and thanks for all of you who tried to help me!! :thumbup::thumbup: Now ALL of my build...
  14. MrSmith3101

    Radeon 6870 ML - Slow Performance running Heaven & Luxmark

    What personality do you use? Duckweed, Bulrushes? Check with the terminal command: ioreg | grep ATY And post your infos here.
  15. MrSmith3101

    Strange YouTube Issue With Gigabyte Z77X-UP5TH's Onboard NIC

    Sorry man I really didn't want to be rude. Please apologize it's true that I didn't believed it at first but I also didn't want to sound rude to you. I spent several hours to figure out where the problem is. I think it make me a bit mad...:crazy: So from this point please excuse me.:oops: Thank...
Top