Recent content by monsterz

  1. monsterz

    [Success] Coffee Lake - Gigabyte Z370 HD3P - i5-8600K - MSI GeForce GTX 1080 DUKE

    I can confirm. Updating to the latest BIOS has solved this for me.
  2. monsterz

    [Success] Coffee Lake - Gigabyte Z370 HD3P - i5-8600K - MSI GeForce GTX 1080 DUKE

    My post literally doesn't say "Mojave" anywhere in the title.. lol.
  3. monsterz

    [Success] Coffee Lake - Gigabyte Z370 HD3P - i5-8600K - MSI GeForce GTX 1080 DUKE

    You can try using my provided EFI folder on the first page of my build and see if that makes a difference. I had issues in initially building my system due to a corrupt config.plist. You can use it as a base for getting your system up and running, then tweak accordingly for your build. Hope...
  4. monsterz

    [Success] Coffee Lake - Gigabyte Z370 HD3P - i5-8600K - MSI GeForce GTX 1080 DUKE

    I'm not sure what would be causing the issue. Try searching the forums and see if anyone could help you there. Those pics you provided aren't enough to diagnose the issue.
  5. monsterz

    [Success] Coffee Lake - Gigabyte Z370 HD3P - i5-8600K - MSI GeForce GTX 1080 DUKE

    *Update on my build*: I have updated my system to Mojave, but still no driver release from Nvidia. If a release does not take place I will downgrade to High Sierra.
  6. monsterz

    [Success] Coffee Lake - Gigabyte Z370 HD3P - i5-8600K - MSI GeForce GTX 1080 DUKE

    Try re-downloading the Installer and start completely from scratch. Not completely sure what would be causing this issue as it could be a number of factors. The internet is your best friend if you get stuck:thumbup:
  7. monsterz

    macOS Mojave is Now Available on the Mac App Store

    Forgot to add that I also swapped in the new apfs file posted on the first page of this thread, in my EFI folder. Not sure if that had any influence on the process, but it seemed to work.
  8. monsterz

    macOS Mojave is Now Available on the Mac App Store

    I'm experiencing the same loading bar issue. Any update on this? EDIT: I updated to the latest version of Clover and made sure to select "Install for Mac OS" instead of the two other install options appearing. Also I had no audio after the install had finished. I just restarted my system once...
  9. monsterz

    [Success] Coffee Lake - Gigabyte Z370 HD3P - i5-8600K - MSI GeForce GTX 1080 DUKE

    I ended up removing the macOS completely from my SSD. Thankfully, everything was previously backed up. I purchased a larger SSD (personal preference), and reinstalled High Sierra from UniBeast. But, once I got the computer running and setup with MulitBeast, I inserted my USB with my previous EFI...
  10. monsterz

    No Audio After Sleep/Wake - AppleHDA Realtek Audio [Fixes]

    I honestly can't remember. I actually removed Mac OS from my system for now so I couldn't tell you exactly have setup on it currently. I used a Vanilla Apple HDA to get my audio to work after sleep/wake. Just browse the web for tutorials on the process and what not.
  11. IMG_4891

    IMG_4891

  12. monsterz

    [Success] Gigabyte Z370 HD3P - i7 8700k Stock - KFA2 1080 Ti EXOC

    Sadly I have not, I just ended up giving up for now and completely removed Mac OS from my system and am running Windows instead. Thankfully I backed everything up before I went ahead and updated the BIOS. I still haven't tried the steps above your post. I'm actually going to be adding a larger...
  13. monsterz

    [Success] Gigabyte Z370 HD3P - i7 8700k Stock - KFA2 1080 Ti EXOC

    All the other BIOS updates were fine, but soon as I went to F7 all my UEFI's changed to "Windows BootLoader" and I get an error every time I try to run the any of my drives. I've never even seen anything about an issue like this on the forums, so I'm not really even sure about how to...
  14. monsterz

    [Success] Gigabyte Z370 HD3P - i7 8700k Stock - KFA2 1080 Ti EXOC

    I've currenly tried F3, F4, F5, F6 and F7, and it keeps only recognizing "Windows Boot Loader" as an option. I've seen some posts on Gigabyte forums about defective BIOS chips, maybe that's the case. Hopefully I can get this issue figured out. I really have no other way of getting into my PC.
  15. monsterz

    [Success] Gigabyte Z370 HD3P - i7 8700k Stock - KFA2 1080 Ti EXOC

    how did you go about reverting the BIOS? I redownloaded the F3 BIOS to a USB and tried that method but still can not get into my Mac OS at all. Kind of hit a wall here:thumbdown
Top