Contribute
Register

Recent content by michaelcuneo

  1. michaelcuneo

    [Guide] Disabling discrete graphics in dual-GPU laptops

    Sorry I wrote that wrong, I meant \_SB.PCI0.PEG0.PEGP and \_SB.PCI0.PEG1.PEGP ... ?
  2. michaelcuneo

    [Guide] Disabling discrete graphics in dual-GPU laptops

    In my Alienware 17 R2 laptop I appear to have two _OFF's... \_SB.PCI0.PEG0.PEGP and \_SB.PCI0.PEG0.PEGP ... ? The power off method in both appears identical. Which one should I refer to?
  3. michaelcuneo

    Alienware 17 R2

    I've managed to get a proper boot using my custom DSDT's and SSDT's... not sure what I had wrong the first few compiles around, but it works fine now... I can get through way more stable... but I'm still having a HD4600 issue. FakePCIID.kext and FakePCIID_Intel_HD_Graphics.kext are there in...
  4. michaelcuneo

    Alienware 17 R2

    Yeah I've read all of these thoroughly. I even quoted something you wrote there to provide my question in particular about the HD4600... Why does that card in particular have no QE? I'm using all your patches and guides meticulously. The DSDT's SSDT's are made following your guides as well. But...
  5. michaelcuneo

    Alienware 17 R2

    Hey guys, so I've managed to get El Capitan 10.11.5 working to a semi-stable degree on my Alienware 17 R2 after tonnes of trial and error. I have a few questions and problems that I might be able to work out... I have IntelBacklight working 100%, full sleep & brightness control through PLNF in...
  6. michaelcuneo

    Unusual El Capitan issue. Won't login.

    Well this is entirely screwed. I can't understand why every single time I install Clover to the hard drive... it fails to ever let me boot or login ever again. I can't login again now, it fails every time, I can boot from the USB Clover Installation and it gets me to the login screen, but I...
  7. michaelcuneo

    Unusual El Capitan issue. Won't login.

    I got it working... while rolling back changes I forgot to change the undocumented disable nVidia to my SSDT... after I removed that it all works fine. I'll try different methods of nVidia disable. :)
  8. michaelcuneo

    Unusual El Capitan issue. Won't login.

    Formatted the target drive with Windows 10 and prepared the drive as an uninitialised blank partition. Downloaded Clover UEFI & El Capitan from AppStore on Yosemite 10.10.3 Prepared the USB Made GPT with Single HFS+J. Created installer using createinstallmedia method. Installed Clover and...
  9. michaelcuneo

    Unusual El Capitan issue. Won't login.

    Well it has happened again... I have finally got it all installed, booting from the USB to launch the initial boot, and set up an account... but when I try to login for the first time. Nothing happens. :(
  10. michaelcuneo

    Unusual El Capitan issue. Won't login.

    Disregard that... I have the menu back. SSD Trim enabled / disabled did the trick. Since reinstalling last time and not being able to log in after the initial log in, I changed drives and this new drive isn't SSD... it was freaking out sorting out my Windows 10 / Spare drives situation with...
  11. michaelcuneo

    Unusual El Capitan issue. Won't login.

    Well I've restarted the entire install process... but now when I get to Install OS X... it just sits there, with the X in a circle, blue loading bar, mouse pointer... won't transition to load the top menu, or allow me to get any further... tried sleep/wake, but it doesn't work, rebooted about a...
  12. michaelcuneo

    Unusual El Capitan issue. Won't login.

    Downloaded from App Store, made with my working Yosemite Installation. I only deleted .AppleSetupDone as a troubleshooting step, to allow myself to create a new account to see if the new account could be logged into... but it also failed to login that new account as well.
  13. michaelcuneo

    Unusual El Capitan issue. Won't login.

    Because I only just finished installing El Capitan, haven't got around to doing the update on the profile yet. My entire installation procedure in detail is your installation procedure in detail. I just used that... Made the USB with Clover UEFI and El Capitan, installed it after I got it to...
  14. michaelcuneo

    Unusual El Capitan issue. Won't login.

    Hey guys, Followed the guides around here to get my El Capitan installed onto my Alienware 17R2, it all worked well, I managed to get it installed, and first login was fine, went through all the creating an account business, that all went well, then I rebooted... and now it won't log in. It...
  15. michaelcuneo

    [Guide] Booting the OS X installer on LAPTOPS with Clover

    Disregard this one, I solved it... NVRam issues... I fixed it, and managed to log in to a perfect hardware accelerated El Capitan install! WOO! ... Now to get everything else installed and working. :) :) :) Thanks for all your help RehabMan.
Top