Recent content by MatiCohen

  1. MatiCohen

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Really frustrated, my Z390 Designare wakes up usually after 1 hour from sleep. I'm using the OpenCore guide here, didn't touch the EFI but replace the Generic Serial. Getting wake reason: Wake reason: RTC XDCI CNVW USBW (User) seems like a USB issue. I believe maybe the Broadcom...
  2. MatiCohen

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    @CaseySJ OpenCore 0.6.0 Released officially, lets update the mini-guide with all the latest goods :) https://github.com/acidanthera/OpenCorePkg/releases/tag/0.6.0
  3. MatiCohen

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Really frustrated. My sleep is really not stable, my hack wakes up after 1 hour. When running logs i'm getting this message: AppleACPIPlatformPower Wake reason: RTC XDCI CNVW USBW (User) I removed the WiFi module from the board, WiFi is disabled on BIOS. What can cause this? any help...
  4. MatiCohen

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Hey @CaseySJ Managed to get more info on the wake issues Wake from Normal Sleep [CDNVA] : due to XDCI CNVW USBW/User Using AC (Charge:0%) these are all my wakes. seems like its the Wifi module? (its disabled in the bios). could it be my broadcom bluetooth module connected to HS11?
  5. MatiCohen

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Hey, I Unlocked MSR 0xE2, thought it would help and disabled opencore's cfg lock quirks. The Sleep works for about 1-2 Hours then wakes up. Only connected USB Devices are mouse, keyboard. I didn't try 0-SSDT-RTC0.aml, could it help? Added activity monitor screenshot.
  6. MatiCohen

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    @CaseySJ Hey again :) I'm running the latest OpenCore 0.5.8 EFI. and I'm experiencing Wake ups. My hack doesn't reliably sleep. How would you approach this issue? What are the common solutions? Thanks.
  7. MatiCohen

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Awesome ! There sure is progress, lets hope full usability is a matter of weeks/months.
  8. MatiCohen

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    @CaseySJ here is the WiFi kext - https://github.com/AppleIntelWifi/adapter Device log for our motherboard - https://github.com/AppleIntelWifi/device-logs/issues/1 Promising progress. Regarding the bluetooth kext, if you own an iPhone, please try importing an image and let us know, Thanks
  9. MatiCohen

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I did both. the UIAC disables the HS14 port that the builtin Bluetooth uses, so I had to disable it. I removed both UIAC and the CNVI disable. USBInjectAll seems to work fine but I didn't check sleep yet
  10. MatiCohen

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    I have a Logitech MX Master 3 with 4k DP, and I, as well, noticed mouse stutters/lags! I thought I'm alone in this. Do you think its related to our configs?
  11. MatiCohen

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Bluetooth works, after disabling the UIAC.aml but trying to import from iPhone functionality timeouts quickly and fails.
  12. MatiCohen

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Hey Casey, Did you try https://github.com/zxystd/IntelBluetoothFirmware with the preinstalled CNVi Intel card? I wonder If it works, there's also progress on the WIFi side in terms of finding networks.
  13. MatiCohen

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    @CaseySJ, I'm attaching my working EFI if you want to take a look. Regarding my last comment.
  14. MatiCohen

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    @CaseySJ I just tried the 0.5.7 Microguide on my current machine, it didn't boot! It hangs on Apple logo. All I did was change the Platform info as requested. I reverted back to my own 0.5.7 EFI. Could be because macOS is already installed with a different config?
  15. MatiCohen

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    Hey, @CaseySJ OpenCore 0.5.7 is released. I wonder if there should be any updates to the Micro-Guide.
Top