Recent content by MagazinePlate

  1. MagazinePlate

    macOS 10.13.6 Display Issues

    Hopefully that is the case, if not it looks like I may have to get another cable.
  2. MagazinePlate

    macOS 10.13.6 Display Issues

    Looks like I'll have to go and buy a Display Port to HDMI since both my Monitors have HDMI or VGA, thanks for the solution.
  3. MagazinePlate

    macOS 10.13.6 Display Issues

    I had the same problem when I was trying out the Public Beta for Mojave, I thought it was just a 'beta thing' turns out it was an issue waiting to pop up.
  4. MagazinePlate

    macOS 10.13.6 Update

    I can live with it since I have macOS on another SSD as Windows is my main OS. I only use macOS for video.
  5. MagazinePlate

    macOS 10.13.6 Update

    Agreed, I have also made a thread about this issue hopefully someone will give a solution.
  6. MagazinePlate

    macOS 10.13.6 Update

    Thanks for the solution but my monitor is a Samsung S24F350, I looked for that option in the menu on the monitor but that option doesn't exist.
  7. MagazinePlate

    macOS 10.13.6 Display Issues

    Before updating to 10.13.6 both my Samsung S24F350 Displays, displayed the correct colours and everything. But after updating to 10.13.6 my second display which is connected to the DVI port on my Asus RX460 displays alright but has a pink colour on it. System Preferences Detects both monitors...
  8. MagazinePlate

    macOS 10.13.6 Update

    Everything went alright for me besides one of my displays, displays a pink picture with my desktop on it. The effected display is connected via DVI while the other display which is on HDMI is not effected. Any Ideas on how to fix it? Asus RX 460 Thanks
  9. MagazinePlate

    Changed System Definitions from 14,2 to 17,1

    I changed my system definitions from 14,2 to 17,1 using Multibeast Upon reboot the progress bar on the Apple Logo screen would reach half way and then go to back screen. Could this be a GPU Issue (GPU: Asus Radeon RX 460) Any ideas on how to fix this? Thanks.
  10. MagazinePlate

    Gigabyte GA-H110M-H ALC887 Audio Issues

    Will do, thanks for trying.
  11. MagazinePlate

    Gigabyte GA-H110M-H ALC887 Audio Issues

    Thanks for your reply but, My motherboard dose not have an Optical Audio port, I should have made myself more clear and said what I have everything connected to, I have it plugged into USB for Power and Audio and it's also plugged into pink audio port for Mic use. Thanks,
  12. MagazinePlate

    Gigabyte GA-H110M-H ALC887 Audio Issues

    I'm currently having some audio issues with the Realtek ALC887 audio device, Audio devices are being detected but there are a few playback and microphone issues. I also uses a Plantronics Gamecom D60 (Which as a volume mixer) that I use to control volume, which means I have the system volume at...
Top