Recent content by LukeWarm74

  1. LukeWarm74

    How to Fix iMessage

    Has anyone had iMessage randomly stop working in the last day or so? I've had it running beautifully ever since Yosemite came out with the newer Clover method. All of a sudden though, it signed me out of iMessage (my contacts were all showing up as offline, and my account says inactive in...
  2. LukeWarm74

    How To Install OS X Yosemite Using Clover

    No, I had used lexone's post to gather the system information. It was all unique. Turns out my Ethernet port was en1 instead of en0. After fixing that everything worked beautifully!
  3. LukeWarm74

    How To Install OS X Yosemite Using Clover

    I'm having a bit of an issue with iMessaging and iCloud. Even after performing the steps that lexone laid out, (and doing a clean installation a second time for the heck of it) I can't sign in. If I try to sign into iCloud from System Preferences it says: "You can't sign in at this time. Try...
  4. LukeWarm74

    How To Install OS X Yosemite Using Clover

    Thanks for writing such a detailed guide! It's up and running like a charm, it was almost too easy. Thank you!
  5. LukeWarm74

    How to Install OS X Mavericks using Clover

    There are still tons of people that don't have UEFI boards. On top of that, UniBeast/MultiBeast combination is a bit easier when you're first starting out.
  6. LukeWarm74

    NVRAM for Yosemite

    Sounds like a false alarm, it didn't make much sense anyway.
  7. LukeWarm74

    NVRAM for Yosemite

    I've seen a couple of people mention that there's an alternate number where they don't ask for your serial number. FWIW, I called and gave them my "serial number" which was actually 1 character short. The representative was very helpful and she went ahead and activated it anyway.
  8. LukeWarm74

    How to Install OS X Mavericks using Clover

    Have you tried nv_disable=1? I have a 780 Ti and that worked OOTB for me.
  9. LukeWarm74

    After Removing Unibeast USB Drive System Will Not Start

    Did you ever figure out how to resolve this? I am in the EXACT same situation. No extra folder after installing multibeast.
  10. LukeWarm74

    Boot Problems with z97 chipset boards

    Thanks for the suggestion! I just tried using Clover but now I can't even boot the installer. No matter what combination of boot flags I use, it always seems to just stop booting up at the same point with the same verbose output. I typed up the entire output here...
  11. LukeWarm74

    How to Install OS X Mavericks using Clover

    Thank you for such a detailed guide! For some reason I cannot get my build to even boot the installer using Clover though. I've typed up the verbose output, it can be found here: http://privatepaste.com/1439dce294 I have a Z97 motherboard with a 4770k CPU. I have tried both the Standard...
  12. LukeWarm74

    Boot Problems with z97 chipset boards

    I'm also trying to get it working on my Z97 board. I was hitting that panic earlier and fixed it by deleting the kext caches. You can also use -f to see if it will fix it first. Still even after getting past the panic, it just hangs after talking about bluetooth and Apple DRM. Safe mode works...
  13. LukeWarm74

    Can't boot without safe mode after successful installation

    This is a new build with the following components: Motherboard: Asus Maximus VII Hero (Z97 Chipset) CPU: Intel Core i7-4770k Memory: 24GB DDR3-2400 RAM (F3-2400C10D-16GTX, 3 sticks) Graphics: Integrated Graphics from the 4770k (I will install card after a successful boot) I was able to...
  14. LukeWarm74

    Installing HFS+ Drivers from Retail Disc

    Hey all, I just finished installing Snow Leopard and Windows 7 on my build, and I was curious if it is possible to install just the HFS+ drivers from the bootcamp disc. I've gone into the drivers folder but I don't see an installer for the HFS drivers. Any ideas? Thanks!
Top