Contribute
Register

Recent content by leopoldporkstacker

  1. leopoldporkstacker

    MSI B360I Gaming Pro – USB unresponsive at login/welcome

    Update: (yaay prepare for a fun read!!! HAHAHA!!!) Somehow I managed to get the thing to get all the way to the “Welcome”/“Select your country” screen. But that’s where the fun really starts. The USB just stops working. Unless there’s some special Easter Egg “don’t turn off USB once my OS...
  2. leopoldporkstacker

    MSI B360I Gaming Pro – USB unresponsive at login/welcome

    Meanwhile, I added the “USBInjectAll.kext” and rebooted to get this lovely garbled screen upon booting from the Clover boot menu. Nice stuff, yes? I guess I need to remove the “USBInjectAll.kext” and instead try one of the other kexts mentioned in this thread. Crossed fingers; wish me luck...
  3. leopoldporkstacker

    MSI B360I Gaming Pro – USB unresponsive at login/welcome

    Yeah, gotcha, this is really important stuff since I’m such a nerd. NOT.
  4. leopoldporkstacker

    MSI B360I Gaming Pro – USB unresponsive at login/welcome

    Thanks for your boot arg advice. I double-checked my BIOS boot settings before attempting again yet somehow the UEFI USB boot option was not selected for the primary boot device (no idea how this changed) so I changed it back – I followed your advice with the boot arg entries and noticed that...
  5. leopoldporkstacker

    MSI B360I Gaming Pro – USB unresponsive at login/welcome

    Thanks, I will try that when I have time – been working 9 - 10 hour days six days per week the past few days; thankfully the contract ends on Wednesday.
  6. leopoldporkstacker

    MSI B360I Gaming Pro – USB unresponsive at login/welcome

    My success with installing macOS onto Hackintoshes has been roughly 60% since I first attempted back in 2014. The last two systems (Gigabyte Z3xx-series and Gigabyte Z97-series) pretty much were the least painful installs I’ve dealt with, the installations going flawlessly (I wish the others...
  7. leopoldporkstacker

    [SOLVED] TL-WN725N V2 USB wireless in el Capitan —*possible???

    TL-WN725N V2 USB wireless in el Capitan —*possible??? TP-LINK released a beta driver. This thread can be marked “resolved”. See my original post above for the driver download page.
  8. leopoldporkstacker

    [SOLVED] TL-WN725N V2 USB wireless in el Capitan —*possible???

    (Cut to the chase) TP-LINK yesterday released a beta driver for OS X 10.11.x El Capitan for this USB wireless dongle. I installed it without any issues yesterday evening, and it seems to work great! Here is the link to the beta driver download page...
  9. leopoldporkstacker

    Porkstacker’s G3 hackintosh

    I needed to put some recesses in the plastic case closing flexible thingy. I ended up ganking that setup in favor of a Digital Audio G4 case with a Gigabyte Z87MX-D3H for more PCI slot options. Was a hell of a lot of work, yet the project is still in progress. Might be a while before I have a...
  10. leopoldporkstacker

    Identical system to my previous build, restarts at USB boot prompt

    :roll: Uhh, OK, right dude. You’re right and I’m a moron. Thanks. Fat smelly geeks for teh w1n.
  11. leopoldporkstacker

    GA-Z87X-D3H stuck at [ PCI configuration begin ] state no matter what boot args I try

    Yep. You guessed it. Installing 10.6.8 and not having any issues whatsoever. Computer just does it’s thing as if it were designed to run 10.6.8 (except for the occasional “USBBusFix=Yes” argument needing to be injected at bootup). No idea why I am having such crapped-out luck with 10.7 and 10.8...
  12. leopoldporkstacker

    OS Boot Errors - [PCI Configuration Begin] and Others (Help?)

    Is this issue still unresolved? I am having the same issue on my GA-Z87MX-D3H setup. Thanks
  13. leopoldporkstacker

    GA-Z87X-D3H stuck at [ PCI configuration begin ] state no matter what boot args I try

    Title says it all. I had comparatively hassle-free success with installing 10.6.8 (built up in December 2013) on this same supposed “unsupported” hardware, now it’s as if the thing is just sitting there playing with it’s disk after having successfully* run the 10.7 installer. I’ve followed the...
  14. leopoldporkstacker

    Identical system to my previous build, restarts at USB boot prompt

    OK… well since Mavericks sucks, I guess I’ll attempt to install Mountain Lion, although it sucks more than Lion. I sure hope Apple isn’t going Windoze 8 with the direction of their OSs… otherwise I’ll just stick with my 2008 Mac Pro. Good thing I got both OSs for only $19.99 each. I guess the...
  15. leopoldporkstacker

    Identical system to my previous build, restarts at USB boot prompt

    Gigabyte GA-Z87MX-D3H Core i5 4-core 2.9GHz 1TB SATA HDD “Barebones” TonyMacX86-recommended SATA DVD drive 2 x TonyMacX86-recommended 4GB modules 320GB SATA HD My first system running 10.6.8 (occasionally have to start it up with “USBBusFix=Yes”) which has been running almost flawlessly is...
Top