Recent content by Ledfoot

  1. Ledfoot

    Gigabyte Z390 M Gaming build with working NVRAM

    Thanks @pastrychef - sounds like its not worth moving if I've got everything working ok
  2. Ledfoot

    Gigabyte Z390 M Gaming build with working NVRAM

    hey @pastrychef - Thanks again for all your hard work on this golden build. It's been fantastic! I've been considering moving from Clover to Opencore. In your opinion is it worth it? Also what do I need to watch out for (what do you think the steps should be) to do the move.
  3. Ledfoot

    Gigabyte Z390 M Gaming build with working NVRAM

    Legend! Thanks for the advice and also the build! It's been a solid run on this for the past year!
  4. Ledfoot

    Gigabyte Z390 M Gaming build with working NVRAM

    hey @pastrychef - how do you think this build would go/what do I have to consider if I dropped in a PowerColor Radeon RX 6900 XT Liquid Devil Ultimate 16GB RDNA 2?
  5. Ledfoot

    MacMan's Build: ASUS TUF Z390-PRO GAMING - i9-9900K - Vega 64 - Updated for 10.14.6 and NVRAM Support

    the OctoTUF.mb is a Multi Beast config file - essentially you can load all the settings in multibeast by pressing the "load" button.
  6. Ledfoot

    MacMan's Build: ASUS TUF Z390-PRO GAMING - i9-9900K - Vega 64 - Updated for 10.14.6 and NVRAM Support

    I had to do 3 things otherwise it didn't work for me: navigate to the directory in terminal containing config.plist copy the file to be merged into that directory run the command to merge also keep an eye on how the EFI was mounted - it changes the directory path: /Volumes/EFI/EFI/CLOVER/ or...
  7. Ledfoot

    MacMan's Build: ASUS TUF Z390-PRO GAMING - i9-9900K - Vega 64 - Updated for 10.14.6 and NVRAM Support

    Did you resolve the safe mode issue on next boot? I'm still trying to fix this
  8. Ledfoot

    MacMan's Build: ASUS TUF Z390-PRO GAMING - i9-9900K - Vega 64 - Updated for 10.14.6 and NVRAM Support

    Hey - same thing happened to me when I borked the update to Clover! Just start from scratch its faster and easier. Previously, I had issues with DisplayPort blacking out unless I went back to an earlier SMBIOS. But the updated Clover and other driver changes seemed to have resolved that now!
  9. Ledfoot

    MacMan's Build: ASUS TUF Z390-PRO GAMING - i9-9900K - Vega 64 - Updated for 10.14.6 and NVRAM Support

    Fantastic! Have you been able to try SideCar wirelessly on the iPpad? Does Apple iWatch unlock work?
  10. Ledfoot

    MacMan's Build: ASUS TUF Z390-PRO GAMING - i9-9900K - Vega 64 - Updated for 10.14.6 and NVRAM Support

    Interested to see how you go. I'm not interested in WiFi - just Bluetooth 5 TBH. I did see this post which looked interesting - trying to find one of the dongles to see how it goes. https://www.tonymacx86.com/threads/how-to-bluetooth-5-0-usb-dongle-guide.287115/
  11. Ledfoot

    MacMan's Build: ASUS TUF Z390-PRO GAMING - i9-9900K - Vega 64 - Updated for 10.14.6 and NVRAM Support

    Hi All (and @MacMan ) I've never been able to get the onboard Audio working on my MB in catalina. IT outputs fine via Displayport to the monitor but it doesn't even recognise speakers that are connected via the 3.5mm port. Has anyone else had these issues? How did you resolve?
  12. Ledfoot

    MacMan's Build: ASUS TUF Z390-PRO GAMING - i9-9900K - Vega 64 - Updated for 10.14.6 and NVRAM Support

    Just a quick question - are you using a USB 2 port for the Install media or a USB 3? I made that mistake earlier on (not using a USB 2 port) which caused a fair bit of premature balding....
  13. Ledfoot

    Mojave to Catalina Displayport Not Working

    @MacMan I know that Displayport works on the earlier SMBIOS, any idea why it doesn't work on the later SMBIOS version and do you think we will get any performance issues if the HAckintosh thinks its older?
  14. Ledfoot

    Mojave to Catalina Displayport Not Working

    19,1 doesn’t work with DP. On some advice I switched to the Mac Pro late 2012 (12,1 or2?) and it all works again. Give it a try
Top