Recent content by KS1771

  1. KS1771

    Random Prohibit sign especially on System reboot Z390 Mojave!!!

    On occasional restarts , the Prohibit sign appears .Then have to restart , one or two times before successful entry into OS . Is it because I need to make a Custom USB aml for the board . Presently on a Z390 Aorus Elite .Have seen the same with the Z390 Aorus Master .
  2. KS1771

    FCP X Crash when IGPU is enabled !!!

    Dear Guys Have a otherwise stable install of 10.14.5 on a Z390 UD board and the 8700 processor . Works perfectly . Except for FCPX . When IGPU is enabled in the BIOS FCP X carshes on boot . But it works fine when I set the Primary graphics as IGFX in the BIOS ; but then the display does not...
  3. KS1771

    [SUCCESS] Gigabyte Designare Z390 (Thunderbolt 3) + i7-9700K + AMD RX 580

    @CaseySJ This is the ULTIMATE GUIDE I have seen recently on the forums here !!! Congratulations !!! I have the same setup with a GT710 as Graphics Card and all is ok . Only issue is that as soon as I enable the IGFX on the 9900K in the BIOS , boot is stuck at the Apple logo . Verbose mode shows...
  4. KS1771

    [SUCCESS] SIERRA 10.12.2 - GA-x79-UD5, 3930k, GTX 670

    Dear Veriatech , Did you manage to get a UEFI boot .... For me the board ... same one ... shows Reboot and Select Boot device from the Clover USB or SSD .... Help !!! :)
  5. KS1771

    Success: X79 UD5 + 10.13 High Sierra

    Dear Guitar Guy , I have the same X79UD5 motherboard F12 BIOS and 3930K processor , but the system does not boot (Shows Reboot and Select Proper Boot media) from Clover USB or SSD . The same USB , I have used for installing 10.13.4 on a Z77 ,Z97 and Z270 and Z370 . The 79 UD5 does not even seem...
  6. KS1771

    GIGABYTE X79 UD5 ... No boot device error with Clover USB/HDD...

    Dears Need your help and support . The Gigabyte X-79-UD5 has a UEFI Bios but does not boot from Clover /Hi Sierra USB or SSD . Shows Reboot and Select Proper boot device .Really frustrating , not to be able to get across this hurdle . Please Help !!!
  7. KS1771

    [guide] ga-x79-ud5 / 3930k / gtx 560 2gb / 10.11.2

    Dears Need your help and support . The Gigabyte X-79-UD5 has a UEFI Bios but does not boot from Clover /Hi Sierra USB or SSD . Shows Reboot and Select Proper boot device .Really frustrating , not to be able to get across this hurdle . Please Help !!!
  8. KS1771

    AtherosL1cEthernet tweaked for High Sierra

    Thanks a million REvandenBerg !!! You saved the day for me .... H77DS3H ... REV 1.0 ... Ethernet now working perfectly !!!
  9. KS1771

    Boot Error Z370 A PRIME with Sierra !!!

    Please shed some light on this error on the Asus Z 370 A Prime while booting from the Bootable Sierra USB and when trying to boot from an SSD working perfectly with the Giga Z370 Aorus UG Motherboard !!! HELP !!!
  10. KS1771

    4K @ 60HZ ..... Display port to 4K HDMI Adapter

    Dear Guys Need you VALUABLE inputs on this case .... 4k @ 60 Hz works neatly in 10.12.6 over Display Port and a 4k LED Computer Monitor . So I expected the IO GEAR 4K Display Port to Active HDMI adapter to do the trick with my 4K Television .... but the experiment failed . Any Tech inputs on...
  11. KS1771

    ALC 1220A no Audio ... Asus ROG Z270 F Gaming ... 10.12.5 ...

    Super Logical reply !!!! I used the Fake ID method from you reply above ... Working now !!! Thanks a million Toleda !!!
  12. KS1771

    ALC 1220A no Audio ... Asus ROG Z270 F Gaming ... 10.12.5 ...

    Expected the Audio on the 270 F ROG Strix Mobo to work with these selected in Multibeast ....:|
  13. KS1771

    ALC 1220A no Audio ... Asus ROG Z270 F Gaming ... 10.12.5 ...

    Wondering what the ALC 1220A (ROG) and 200 Series Audio support selection in Multibeast 9.1.0 do ?
  14. KS1771

    ALC 1220A no Audio ... Asus ROG Z270 F Gaming ... 10.12.5 ...

    Ran Multibeast 1220A Audio for ROG from Multibeast 9.1.0 , selected 200 series audio ; device appears in System report snd shows up in System Preferences but no audio from Green port , or any port for that matter !!! Help !!!
  15. KS1771

    Plugging out USB Device turms System on !!!

    Dear Guys , My system is on Mac OS Sierra ... Z Z170 D3H Board and 6700 Processor . System works perfect ... Except that after it has shut down , unplugging a USB device from any USB port turns the System back on .... !!! Any suggestions / solutions ?
Top