Recent content by kevinjimenez03

  1. kevinjimenez03

    Slow Performance when Watching Video On Internet

    I have GTX 760 GraphicsEneble=No Gigabyte GA-Z87MX-D3H ML 10.8.5 Please Help got slow perform when using my graphic card EX when i watching youtube video can't stop it cuz pc runs slow any ideas why this?
  2. kevinjimenez03

    GTX 670 - 3 Monitors

    I cant even put one monitor with the gtx670 HELP!!!!! please :( Right now no Drivers installed whats next Just install the ML 10.8.3 with no graphic drivers
  3. kevinjimenez03

    GTX 670 - 3 Monitors

    so u did not install any graphic drive? and you always have to restart with -f?
  4. kevinjimenez03

    Need Help To Set Up NVDIA GeFORCE GTX 670 On 10.2.3

    GE=NO. Is the first thing I did... Can you help me set it up from scracht like from the bigining
  5. kevinjimenez03

    Need to Boot Without -x Using Evga GTX670 ML 10.8.3

    [RIGHT[/RIGHT] Thats the first thing I did please help...
  6. kevinjimenez03

    GTX 670 - 3 Monitors

    Yes I have it install it wont work can tell what ser up u did please maybe im doing something wrong ...
  7. kevinjimenez03

    GTX 670 - 3 Monitors

    Intall from Fresh 1.8.3 Install Multibeast all NViDIA Drive from multi beast, Download the NVIDIA DRIVERS FROM WEB PAGE, install it. Put GE=NO, I can only boot on safe mode.. OPENCL wont work or appear on PC
  8. kevinjimenez03

    GTX 670 - 3 Monitors

    My GTX670 wont boot without -x Safemode on 10.8.3 Please Help for proper setting I Got GE=no
  9. kevinjimenez03

    Need to Boot Without -x Using Evga GTX670 ML 10.8.3

    Please help, I got my GTX670 on Hackintosh but I only can boot with -x SAFEMODE... Can Someone help me to boot without safemode on, Im using ML 10.8.3... Please Help
  10. kevinjimenez03

    Need Help To Set Up NVDIA GeFORCE GTX 670 On 10.2.3

    OK I install ML but when I use My GTX670 I always have to boot with -x, and with GTX670 or Motherboard Card I get Flashing Stuff On Safari and Cant Play any youtube videos.... Remainder I got 10.8.3 and OpneCL wont appear on my computer
  11. kevinjimenez03

    My youtube Video and Internet are Flashing

    I have a problem dealing with GTX670, can get it to boot without -x, went back to motherboard graphic card " Z77X UH3D " boot ok but still no youtube video and flashes white in internet pages any ideas
  12. kevinjimenez03

    Need Help To Set Up NVDIA GeFORCE GTX 670 On 10.2.3

    Need Help To Set Up NVDIA GeFORCE GTX 670 On 10.8.3 ok yes 10.8.3 my bad montain lion I have the gtx not working properly and cant intall any software
  13. kevinjimenez03

    Need Help To Set Up NVDIA GeFORCE GTX 670 On 10.2.3

    can seem to work out properly my Nvidia GTX 670 on 10.2.3 When Boot it just stay on the white page that does circle and circle and circle.... Can someone help me how to instal a GTX 670 on 10.2.3 z77x-UH3D iCore i5 GTX 670 please help to get the gtx full running
  14. kevinjimenez03

    NEED Help for Multibeast Set UP on Z77x UD3H

    Well I dont have audio for some reason I always have to boot ( -x ) safe mode I want To know what to install in multi beast for My Z77x UD3H Im Using a GTX670 How Do you install it? I got Mine Working but the browser and Video are flashing Please Help
  15. kevinjimenez03

    NEED Help for Multibeast Set UP on Z77x UD3H

    I need Help to set up well the multibeast drivers for a Z77X UD3H.... I have i5 and EVGA GTX670 Just need to set up the drivers for multibeast I got the card up and running I google it and found tutorials on youtube to set up the GTX670 but im having troble with maybe BIOS or Multibeast...
Top