Recent content by JoanSilva17

  1. JoanSilva17

    Z490 & Z590

    Yes, I have it enabled in fact! That's why I don't know what the problem is!
  2. JoanSilva17

    Z490 & Z590

    Hi I'm using a custom firmware titan ridge (I think the bridge with pins 3 and 5 is). * I have a hot connection with Thunderbolt 3 * appears in the system report under the Thunderbolt tab * also in pci. The problem is that, when I turn on the hack, and start the system, once inside I turn on...
  3. JoanSilva17

    Z490 & Z590

    here is my bios. I can change what you want
  4. JoanSilva17

    Z490 & Z590

    I am on BIOS version F6, I was previously with bios f5. By the way I always used the titan ridge, because the maple ridge was unknown to me. Although, a few posts ago I mentioned a rarity with my tb3 and apollos, I don't know if that can give us a clue ... Regarding flashing the bios, I am...
  5. JoanSilva17

    Z490 & Z590

    Here...
  6. JoanSilva17

    Z490 & Z590

    I am glued to the screen. I have done it, and nothing, RP05 does not appear. One piece of information that I would like to add is that I have 2 apollos in a chain, and only 1 connects. Maybe that gives a glimpse of something, although I don't think so
  7. JoanSilva17

    Z490 & Z590

    Here is what is requested, this is exciting. Maybe it will be more tedious to disconnect the titan?
  8. JoanSilva17

    Z490 & Z590

    I have this... am I doing something wrong?
  9. JoanSilva17

    Z490 & Z590

    Well, I can not find any RP05 device, connect my apollo x8 from the boot, and it appears at this address
  10. JoanSilva17

    Z490 & Z590

    I'm trying, with the ssdt, I have the DTPG too. But in the PCI section I don't get maple ridge. For now I get this, but I don't know if it refers to the titan ridge
  11. JoanSilva17

    Z490 & Z590

    I am willing to try it right now. I have some questions... 1- Should I disconnect my flashed titan ridge? 2- I don't know if I have the correct ssdt for maple ridge in z590 vision D, could someone pass it to me?
  12. JoanSilva17

    Z490 & Z590

    @CaseySJ @dehjomz do you have any idea?
  13. JoanSilva17

    Z490 & Z590

    Thanks for asking, sometimes I don't want to ask so many questions, so as not to pollute. I will have to be very organized to explain the problem I am using a titan ridge with custom firmware (making the jumper with pins 3 and 5 I think it is). * I have hot plug with thunderbolt 3 * appears in...
  14. JoanSilva17

    Z490 & Z590

    I will try it now. My Hackintosh booted without complications, except those that I have been having with thunderbolt and my uad system. From what little I could see, the vtd is not there, and I use a fenvi, I don't know if that will prevent my hack from sleeping!
  15. JoanSilva17

    Z490 & Z590

    there is a new bios version for gigabyte z590. could someone prove something? I will try now!
Top