Contribute
Register

Recent content by joanareis

  1. joanareis

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    @CaseySJ sorry if I was not clear this is the scenario: IGPu is set in bios as init display IGPU is connected to hdmi monitor DGPu is connected to dvi monitor everything goes well when booting - I have boot screen through HDMI/IGPU monitor then when Mac os kicks in I have login screen in...
  2. joanareis

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    Hi @CaseySJ Monitor connected to the IGPU shows the Apple logo - I should have mention it happens after boot, sorry I made myself sound dumber than I really am I guess :p I don't have any boot problems. there is no freeze happening. The machine is on, working fully, with the monitor attached...
  3. joanareis

    [SUCCESS] jbarnette's Build - Gigabyte Z390 M Gaming + i9-9900K + Sapphire RX Vega 64 8GB + 32GB RAM + MacOS 10.14.3 w/ USB3 working!

    Awesome, thanks for sharing! Maybe I'll try it in the future! kudos to @CaseySJ!!!!
  4. joanareis

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    Hi @CaseySJ sorry for the late reply I updated my kexts and now I have some kind of a image.... The monitor connected to the IGPU shows the apple logo. The system recognises the display, it show in system preferences, my mouse pointer shows in the monitor... if I take a screen shot I even have...
  5. joanareis

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    Hi @CaseySJ everything works in my build, except hdmi/dvi ports on IGPU I have UHD 630 working with acceleration - it works with both CFL or KBL spoof I tried the original method using what highlights, but nothing highlights when I connect monitors to my IGPU Here are my files if you could...
  6. joanareis

    TP-Link WN823N v3 Fine on 10.13.5

    Hi guys I have WN823n installed with driver V3 from here:https://www.tp-link.com/us/support/download/tl-wn823n/#FAQs it show in system information, it shows my wifi networks available on status bar, but I got the message "802.11n NIC is not plugged " in network preferences pane. High Sierra...
  7. joanareis

    Intel HD Graphics CFL 2048 MB

    hi @jamesbit I have a similar build do you have monitors attached to you IGPU? What HS build do you have? thanks
  8. joanareis

    [SUCCESS] jbarnette's Build - Gigabyte Z390 M Gaming + i9-9900K + Sapphire RX Vega 64 8GB + 32GB RAM + MacOS 10.14.3 w/ USB3 working!

    it's working through AppleALC i guess.....what do you mean "injecting onto the motherboard"? sorry for my ignorance :/ btw @gyrene2083 do you use SSDt for USB? how many ports are u using? I'm trying to make USB3 to work on my front case panel...
  9. joanareis

    [SUCCESS] jbarnette's Build - Gigabyte Z390 M Gaming + i9-9900K + Sapphire RX Vega 64 8GB + 32GB RAM + MacOS 10.14.3 w/ USB3 working!

    I had 2 builds with Gigabyte motherboards with Thunderbolt onboard. Both of them I had to install Windows first. After all this, Thunderbolt ports worked easily except for hot plug. They were all Thunderbolt 1.
  10. joanareis

    Z390 M Gaming - i7 8700k - High Sierra can't get IGPU to work properly

    after testing some stuff and having read a lot of threads and help from @CaseySJ and others here is what I got I'm able to have IGPU with 1536VRAM in two scenarios smbios iMac 18.1 - no hdmi or dvi working on IGPU - system shows IGPU as KBL -(config_181_KBL.plist attached) smbios iMac 19.1 -...
  11. joanareis

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    @CaseySJ Tried with the new config.plist can't boot into system, screen goes black I was able to boot in safe mode - only dvi monitor - the IGPU appears with 1536MB (screen grab) will work on this some more tomorrow thanks for all the help
  12. joanareis

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    will try that thanks!!! if it fails i will try mojave following your z390designare thread Thanks again!
  13. joanareis

    [SUCCESS] jbarnette's Build - Gigabyte Z390 M Gaming + i9-9900K + Sapphire RX Vega 64 8GB + 32GB RAM + MacOS 10.14.3 w/ USB3 working!

    I was trying to get the IGPU to work prior to installing the DGPU. The plan is to have both GPUs working I'll try somethings suggested by @CaseySJ and his threads with the Z390 Designare, and maybe go to Mojave if needed. Thanks for the reply!! P.S. Tell us about the Thunderbolt card when you can.
  14. joanareis

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    sorry high sierra. thought that was in my profiles
  15. joanareis

    [GUIDE] General Framebuffer Patching Guide (HDMI Black Screen Problem)

    Quick reply, I replaced the clover folder with the one you sent. didn't work, still 7MB vram and glitches One of the last lines I see when booting is "Graphics driver failed to load: could not register with framerbuffer driver" btw BIOS settings IGFX is enabled thank you
Top