Recent content by jgentry

  1. jgentry

    10GBe

    Hi Guys. Hoping for some help troubleshooting an iMac Pro (I know it's not a hack'tosh but the brains are over here not at Apple support!) Anyway, here is the issue. Speed to disks, both TB2/3 external drives and internal SSD are consistent and good always, so no issue with storage speed.)...
  2. jgentry

    x79-up4 nvidia 970 clover problem

    Maybe someone can point me to a guide for this motherboard? It must be common. Everyone seems to skip the basics of clover so for those of us getting started we are lost. I hate to revert to Windows 10 for my power machine but I'm getting close.
  3. jgentry

    x79-up4 nvidia 970 clover problem

    Here is the error screen I'm getting.
  4. jgentry

    x79-up4 nvidia 970 clover problem

    Hello all. First time Clover user. I'm using a gigabyte x79-up4 with an Nvidia 980 graphics card. CPU is a 4930k. I've downloaded El-Cap, prepared a USB using UniBeast 6.1 and I've downloaded MultiBeast 8. I get to the clover options with the USB and cant get any further. Can someone...
  5. jgentry

    Simple Noob Question

    Please let me know if I might provide more info to get some help.
  6. jgentry

    Simple Noob Question

    Anyone have ideas on this? I think it's a simple question, just need a few minutes of someones time?
  7. jgentry

    Simple Noob Question

    I have, and I used the same settings I believe I was using before, however I'm wondering if there is a way to clear all the multibeast settings and start from scratch?
  8. jgentry

    Simple Noob Question

    Hi there, yes I backed up. So I'm checking a bit more things here. I removed the 560ti graphics card and plugged the monitor into the onboard 4000 graphics. I was able to boot with the -x command so I can now get to the multibeast 5.2.1. The issue I have is with graphics for my 560ti...
  9. jgentry

    Simple Noob Question

    Guys, please help. Just a moment of your time?
  10. jgentry

    Simple Noob Question

    Graphics Question I updated to 10.8.3 using IvyBridge with z77-DS3H and 500 series NVidia. I had been having trouble with the computer getting the spinning ball of death and not responding. Mouse would move but no response to clicks etc. I started playing with settings in MultiBeast and...
  11. jgentry

    Digital Audio/Ivy Bridge/10.7.4

    Hmmm... Are you sure the DS3H has digital audio output? I didn't think it did...
  12. jgentry

    Too Much Going On!

    Wow. Things are moving so fast with this stuff that my mind is scrambled trying to make heads or tales. OK so I built a lion Z77-DS3H with a 560GTX-TI. I installed it with Lion and now I want to upgrade to Mountain Lion. I can't find a specific guide to pull it off. Can someone help me...
  13. jgentry

    Digital Audio/Ivy Bridge/10.7.4

    I jut wanted to bump this since I got no response...
  14. jgentry

    Digital Audio/Ivy Bridge/10.7.4

    Thanks Going Bald (I am too.) Can you recommend a motherboard from Gigabyte or Asus that falls into the category you have specified? I have two motherboards currently: Z77-DS3H and Z77-UD3H. Are either of these going to be compatible with his AppleHDA + enabler? Thanks!
  15. jgentry

    Digital Audio/Ivy Bridge/10.7.4

    Hi Guys I just built my first PC/Mac. I don't like the term hackintosh as I think it stunts the growth of the community and gives a very illegal feel to what's going on (just my opinion.) Anyway, I'm real excited about this new system and think it's great. The only thing that really bothers...
Top