Contribute
Register

Recent content by jbarnette

  1. jbarnette

    No Hardware H.264 Decoding found on Sapphire RX Vega 64 8GB

    I'm getting a no Hardware H.264 decoder found on and app "Moonlight" when I run it But...... Says that I have full metal support Which leads me to: Why is there no hardware acceleration on this card? I mean it pretty much works out of the box. What else isn't getting hardware...
  2. jbarnette

    Solved > "This Version of Mac os x is not supported on this platform"

    @Radialer I'm currently using the iMac 19,1 SMBIOS profile with the no compatibly check and everything is great
  3. jbarnette

    Solved > ROM and SMUUID info getting tossed out! NVRAM Values in clover not taking?

    hmm so it looks like it is broken still why would it work fine then all of the sudden flake out. is weird So what do I do? Do I just add the EmuVariableUefi-64? UPDATE: That seems to have fixed it. But I'm totally wondering why it was working before?
  4. jbarnette

    Solved > ROM and SMUUID info getting tossed out! NVRAM Values in clover not taking?

    Using Nvram on the Motherboard. I'm using OsxAptioFix2Drv-free2000.efi
  5. jbarnette

    Solved > ROM and SMUUID info getting tossed out! NVRAM Values in clover not taking?

    I hope this is the right forum. I have a really crazy issue that is manifesting a ton of problems. Ok so what is going on it that the SMUUID and MLB that I have in my config.plist file are getting tossed out by MacOS. This just started out of the blue about a week and a half ago out of the...
  6. jbarnette

    Solved > Samsung 970 500GB M.2 SSD speed tanked. any ideas what could cause this to drop to about 20% of the original speed?

    [SOLVED] I just got mine back from RMA and so far so good. according the the work order in the return it was a firmware upgrade!
  7. jbarnette

    iMessage

    I'm suddenly having an issue with iMessage too after working for months all of the sudden it just stopped working and won't enable same with FaceTime. But everything else iCloud is working just fine it is super weird. also if I try to make a new account from scratch that fails as well.
  8. jbarnette

    iMessage just stopped working for no reason. anyone else having this?

    is there something wrong with the forum any time I try to edit a post of mine I get a oops up at the top. Also iCloud lets me login but iMessage and FaceTime will not also handoff seems to have stoped
  9. jbarnette

    iMessage just stopped working for no reason. anyone else having this?

    UPDATe Face time does work either Iit asked me to login and then the thing just spins forever
  10. jbarnette

    iMessage just stopped working for no reason. anyone else having this?

    On Mojave 10.14.3 I have had no issues with iMessage at all. I was even using it earlier today. I came back after dinner this evening and all of the sudden I was getting message on my phone and not on my Hackintosh. and when I would try to send or receive on the machine peoples names were in...
  11. jbarnette

    Mojave 10.14.4 update stuck in infinite install loop.

    Ok so everything working finde I updated to latest clover and all important Kext and verified rebooting. everything is great. Got into Software update and run the Update it says that it needs to reboot. it drops out of the desktop and does some stuff on the black screen with the white apple...
  12. jbarnette

    Solved > Samsung 970 500GB M.2 SSD speed tanked. any ideas what could cause this to drop to about 20% of the original speed?

    I'm not having any of these issues with my other SSDs I have 2x 1TB Samsung EVO 860 SATA SSD in a raid 1 and I have a Intel M.2 p660 1TB SSD and all of them are working fine it is jus the main boot SSD that is exhibiting the problem.
  13. jbarnette

    Solved > Samsung 970 500GB M.2 SSD speed tanked. any ideas what could cause this to drop to about 20% of the original speed?

    Samsung 970 500GB M.2 SSD speed tanked. any ideas what could cause this to drop to about 20% of the original speed? I used to get a little over 2GB-1.5GB per sec writes on this SSD when it was new. I have the same one in my Mac Pro and it is still getting me a solid 1.5GB/sec Now when I run...
Top