Contribute
Register

Recent content by jakeaz

  1. jakeaz

    steelsam's theory of Thunderbolt functionality on GA-Z87X-UD5-TH (and other TB boards?)

    Has anyone figured out how to send display through the thunderbolt ports
  2. jakeaz

    Slow motion display problem. X79-UP4 mono + 4930k + Asus GTX680. please help..

    I am having the same problem with my current build. I have built a few hackintoshes and this is the first time I have had this problem, but I think it has to do with cpus=1 and the correct VoodooTSCSYNC.
  3. jakeaz

    eelhead's X79 Build: GA-X79-UD5 - i7-3820 - GTX 670

    I have used my HD 6870, my GeForce 9600 GT, and my GeForce GTX 260. All with the same results. Went out and got a GeForce 640 to try and with; -v GraphicsEnabler=No npci=0x3000 cpus=1 I got to the install window.
  4. jakeaz

    [Solved] [PCI Configuration Begin] Mountain Lion stuck on white screen

    I an still stuck on the White Screen, does anyone have any of the bios setting or any idea how to get past this
  5. jakeaz

    eelhead's X79 Build: GA-X79-UD5 - i7-3820 - GTX 670

    When I try install ML I keep getting a white screen and can't get to the install screen. Do you have any idea what setting I need to change to fix this..
  6. jakeaz

    (NEW) (SUCCESS) Dingleberry's Content Creator Build | GA-X79S-UP5 X79/C606 | i7-3930k | 32gb | GTX67

    I am doing a simular build but I keep getting "still waiting for root device". Do you know the fix for this. The Fix for this was using the F_USB1 to install. but now I am stuck at a white screen.
  7. jakeaz

    eelhead's X79 Build: GA-X79-UD5 - i7-3820 - GTX 670

    Screen shot of the bios setting would be great. I just started a new build and I was have some issues and I wanted to make sure my bios were set right before I go to trouble shoot the next part.
  8. jakeaz

    eelhead's X79 Build: GA-X79-UD5 - i7-3820 - GTX 670

    Could you post pics of your bios and note the changes. I am starting a build with this motherboard.
Top