Contribute
Register

Recent content by ixionx

  1. ixionx

    X58 and OS X El Capitan? (X58A-UD3r)

    Hi Sauron17, this is the one I'm using for my 980x
  2. ixionx

    X58 and OS X El Capitan? (X58A-UD3r)

    I just tried one of the USB 3 ports and they don't appear to work. That's not a huge issue for me because I don't really plug any devices into this computer. Bluetooth is working for me, but I'm using a 3rd party PCI-E AC/Bluetooth card. No shutdown or sleep issues that I've encountered so...
  3. ixionx

    X58 and OS X El Capitan? (X58A-UD3r)

    Got 889 Audio working on my GA-X58-UD7 using the audio_cloverALC-110_v1.0f.command terminal file. I used the following options. Confirm Clover Legacy Install (y/n): Y Confirm Realtek ALC889 (y/n): Y Clover Audio ID Injection (y/n): N When I selected 'Y' for Clover Audio ID Injection I...
  4. ixionx

    X58 and OS X El Capitan? (X58A-UD3r)

    I've managed to get El Capitan working on my GA-X58-UD7 using those settings, but am unable to get Audio working so far.
  5. ixionx

    Clover X64 Exception Type

    Hi all, I've been using Chimera for years, but would like to migrate over to Clover. Every time I try to install it however, I come up with the attached screen. X64 Exception Type etc... This screen pops up when booting from the USB stick. I have a Gigabyte GA-X58-UD7. I've...
  6. ixionx

    Apple 30-inch CinemaDisplay and Radeon HD 6870 problems

    Hi guys, I'm having a similar issue. I was using Snow Leopard and Lion with my Gigabyte Eyefinity 6 HD 5870 with 5 displays. My main display is a 30" 2560x1600 res monitor. On Lion, this and all the other monitors worked fine at full resolution using the 10.6.7 kexts. Now on mountain lion...
  7. ixionx

    Mac OS X 10.6.8 Update - The Official Thread

    I have a 5870 running 3 monitors. 2 at 1920x1200 and 1 at 2560x1600. The 2560x1600 one wouldn't work after the 10.6.8 update. I tried unplugging, replugging, changing ports etc... but it still wouldn't work. I had to rollback the ATI drivers to those from 10.6.5 using this...
Top