Recent content by iodine-131

  1. iodine-131

    Intel Network adapters on OS X: Small Tree drivers

    I thought binary patch alone will do the job.....but it didn't. My current build actually doesn't have the SmallTreeIntel82576.kext patched, just has subsystem id flashed to 0x0a00. I loved this way as well. Vanilla, always the best.
  2. iodine-131

    Intel Network adapters on OS X: Small Tree drivers

    Recently I found an i350 T4 in second-hand market...... Tried the same patch, no luck...... Also tried FakePCIID.kext, no luck as well...... I guess my i350 T2V2 which I bought earlier works just because I flashed the subsystem id in ubuntu..... I have done the same to my new i350 T4 using the...
  3. iodine-131

    Intel Network adapters on OS X: Small Tree drivers

    I found a way to patch kext binary with Clover Replace 75B87526 with 75B86690 in SmallTreeIntel82576
  4. iodine-131

    Intel Network adapters on OS X: Small Tree drivers

    Actually I tried ethtool and modded my card to "000a", with no success before I patched the kext binary. And I mean device Id "0x15218086" in the SmallTreeIntel82576.kext, it is the i350, you are right, and you can see it when you inspect the Info.plist inside. I am not sure whether the...
  5. iodine-131

    Intel Network adapters on OS X: Small Tree drivers

    I just put it in /Volumes/EFI/EFI/CLOVER/kexts/Other. The patch should have bypassed the subsystem id checking. So the sole purpose of FakePCIID.kext is to inject your device id. EDIT: i350's device id is already there, I even don't have FakePCIID.kext installed. BTW, I also found the binary...
  6. iodine-131

    Asus XG-C100C 10GBase-T PCIe Network Adapter

    Is there a way to extract a copy of the firmware (perhaps using ethtool under ubuntu?). I am running 10.13.4 and own an ASUS Rampage VI Extreme which has AQC107 onboard. It was disabled when I install High Sierra as I already owned an Intel PRO 1000 PT Dual Port Adapter which is natively...
  7. iodine-131

    Intel Network adapters on OS X: Small Tree drivers

    Awesome, I got my Intel i350 t2v2 working with this binary patch...... Here is my patched kext
  8. iodine-131

    No 60hz with Dell UP3214Q and GTX 980

    I am planning to get a P2415Q. Don't know if it worths a try. My spec: i7 4790K MSI 780ti Gaming currently running 10.10.1 with UP2414Q. If I upgraded it to 10.10.2+ it will give me nothing but a black screen@DP1.2 mode At DP1.1a mode 4K 30Hz is resulted. Seems I should give it a try...
  9. iodine-131

    HWMonitor & iStat Pro cause Freeze

    Try remove GPU sensor plugin in Fakesmc.kext I noticed your HD 7970. I faced the same problem. It seems to be a faulty GPU sensor plugin in kozlek's Fakesmc.
  10. iodine-131

    Post Your Network Speeds - Download/Upload

    Here is mine. 1st try: 2nd try:
  11. iodine-131

    10.8.3: AMD Radeon HD 7xxx Graphics Testing Thread

    tried, works if I enabled auto-login, but I don't want it...... tried using launchd daemon, now i've a cursor and a white screen lol, still need to do sleep trick
  12. iodine-131

    10.8.3: AMD Radeon HD 7xxx Graphics Testing Thread

    I got my Sapphire 7950 Vapor-X working, details: 1. No fresh install 2. Chameleon svn 2191 3. GE=No 4. Sabertooth Z77, Xeon E3-1230, no internal graphics, using sleep trick 5. Sleeps well, running starcraft II smoothly, very happy :) 6. Using kozlek's Fakesmc and HWSensor, GPUSensor...
  13. iodine-131

    // Fix inside // GA-Z77X-UD5H - USB3 Problem under ML

    Tried with my GA-Z77X-UD3H, nothing happens In my build, even the Intel USB3.0 doesn't work as a USB3.0 port (marked as High-speed USB port in System\ Information.app), though it serves perfectly as a USB2.0 port seems many guys are having the same issue and have no idea at all. But with...
  14. iodine-131

    Guess what? ATI 5850/5870 OS X!

    Just got my 5850 working , detailed config : Core i5 750 Gigabyte GA-P55-USB3 ( BIOS ver. F6 ) XFX HD5850 ( Built-by-ATI ) Corsair Dominator 1600 C8 2X2GB Snow Leopard 10.6.4 fresh install place the kexts from netkas's blog in S/L/E repair permission using kext utility reboot and everything goes...
Top