Recent content by iGee

  1. iGee

    Cant log into/Register iMessages.

    Hello. I tried a fresh install and changing my password but nothing has worked. There must be a solution? :/ EDIT: It has randomly started working! I guess whatever fixed the issue takes a little while to take effect.
  2. iGee

    Cant log into/Register iMessages.

    I installed the latest file that you mentioned and it has changed the error, but i still get one. I'm going to do a fresh install because i think maybe when i used migration assistant it messed something up. I'll report back if i'm still getting errors. Chris.
  3. iGee

    Cant log into/Register iMessages.

    I did that fella. I tried that before i tried logging out again. Does it need to be a device that hasn't already been logged in under my account?
  4. iGee

    Cant log into/Register iMessages.

    Arh sweet! How do i reinstall that? Is it in Multibeast?
  5. iGee

    Cant log into/Register iMessages.

    Yes, all other services are working fine. I wouldn't be bothered if i lost FaceTime, but i actually use iMessage. :(
  6. iGee

    Cant log into/Register iMessages.

    Ok. I copied it exactly but it still doesn't work? Really? It is true that i do not have a credit card on my account. I have tried signing in and out on an iPhone but this hasn't helped. Are there any more things i can try? Chris.
  7. iGee

    Cant log into/Register iMessages.

    Ok cool thanks I'll give that a go! Do i just copy it exactly? Surely it's bad though if several "Mac's" appear with the same info Apples side? Thanks, Chris.
  8. iGee

    Cant log into/Register iMessages.

    Hello. iMessages is no longer working on my machine. I've tried installing the latest Chimera, deleting network settings and devices and re-adding, but nothing has worked. Also, my message seems to be different to the ones i've seen in topics on here... Can anyone help me fix this...
  9. iGee

    Wake On Lan with Z77X-UP5-TH?

    Hello. Has anyone been able to get there machines to wake up from sleep by sending a WOL "wake" signal? Every app i've tried on my phone sends the message, but the machine does not wake. I have the option enabled in the bios and in system preferences, auto sleep works as expected. I've tried...
  10. iGee

    Z77X-UP5-TH Sleep issues

    Ok sweet. Thanks guys!
  11. iGee

    Z77X-UP5-TH Sleep issues

    Thanks. I found "Kudzu" works the best. However, with any of these options my card is only detected as "6xxx". What does this mean?
  12. iGee

    Z77X-UP5-TH Sleep issues

    I have 2 displays again :) I Used "AtiConfig=Pithecia" and I did not use a port number. I read somewhere that you should try more than one so i'm going to try some others :) I think maybe i was having problems because i was using a number as well? Chris.
  13. iGee

    Z77X-UP5-TH Sleep issues

    Ok well i took a look inside the ATI6000 kext at the info.plist and i think i see the personalities in there, though only like 4? So was i correct? Is that how i find out what personality my card has? This is really confusing me.
  14. iGee

    Z77X-UP5-TH Sleep issues

    Nah sorry i just don't think i understand. So i do this?... AtiConfig=*Add personality name here* AtiPorts=*Add "ConnectorInfo count in decimal" (from paste bin?) here* EG AtiConfig=Spikerush AtiPorts=4 based on ... Personality: Spikerush ConnectorInfo count in decimal: 4 Disk...
  15. iGee

    Z77X-UP5-TH Sleep issues

    Ok so i just try a bunch of different combinations of words and numbers from that topic you linked me to? How many numbers should i try? 1,2,3,4,5? Or more?
Top