Recent content by harryapeman

  1. harryapeman

    GTX 1080 HDMI port no output

    Thanks fffwh. Yeah, I tried switching initial GFX, but it doesn't seem to work. I was hoping to avoid having to switch PCIe slots, but it seems like the only option left. Thanks again!
  2. harryapeman

    GTX 1080 HDMI port no output

    Update: Ok, I'm kind of a dummy. I still had Inject Nvidia set to True. So I've made that false and now HDMI from my GTX 1080 does work. However, I still can't see my BIOS splash and clover boot screens unless I'm using the DVI port on my old 580.
  3. harryapeman

    GTX 1080 HDMI port no output

    Thanks. My graphics card is actually connected 1920x1080 monitor, so i think it must be something else. One extra bit of info: if I boot using DVI on my GTX 1080, I don't see the BIOS splash screen or the clover boot screen - but eventually it just starts up Sierra. However if I boot using the...
  4. harryapeman

    GTX 1080 HDMI port no output

    I'm using clover with iMac14.2 definition. I have the new pascal drivers installed on my hackintosh and I have a GTX 1080. Everything seems to work fine if I boot up using my DVI cable, but if I boot using HDMI, I get no activity to the display (the system boots - I just can't see it). That...
  5. harryapeman

    [SOLVED] Nvidia GeForce GTX 1080/1070

    Good idea! I'm piggybacking on this forum post on nvidia's forums. Let's see if we can keep it active. I can't wait any longer! https://forums.geforce.com/default/topic/956855/geforce-drivers/nvidia-macos-web-drivers-for-geforce-gtx-1080-release-time-/
  6. harryapeman

    [SOLVED] Nvidia GeForce GTX 1080/1070

    I'm currently running on a supported 580 but am desperately seeking to update to a 1080 (I recently purchased an HTC vive). Is it possible to keep both installed and switch between my current 580 while in OSX and then over to the 1080 when in windows - without having to pull out the graphics...
  7. harryapeman

    GA-Z77X-UP5 TH - USB 3.0 External Drives won't mount

    I'm having some trouble getting any USB 3.0 external drives to mount using my USB 3.0 ports (they seem to mount fine thru USB 2.0). They don't show in diskutiliy or in my sys-info. I have a Lacie Rugged HDD and an older WD My Book, both of which mount on non-hackintosh macs. I'm not...
  8. harryapeman

    Kernel Panic after update to 10.8.3 using ALC898 without DSDT on Z77 Extreme 4

    Hi, I'm experiencing a similar issue with my GA-Z77x-UP5 TH F11 from a fresh install of 10.8.3. Adding the ALC898 without DSDT prevented my system from booting. In verbose the system would stop at these lines: Sound assertion in AppleHDACodecGeneric at line 360 Sound assertion in...
  9. harryapeman

    GIGABYTE GA-Z77X-UP5 TH Thunderbolt BIOS Version F11 - Nothing seams to work!!!

    Hey Zeyed, How did you manage to fix the audio driver issue. Looks like I'm getting stuck there as well. Thx!
  10. harryapeman

    Gigabyte Z77X-UP5 TH - Bluetooth hangup

    Gigabyte Z77X-UP5 TH - More issues Booting to the USB via Safe mode seems to work ok (still can't get in otherwise). I've installed Multibeast with recommended minimal settings for my GA-Z77X-UP5 TH. Getting the following in verbose. Never found a way to fix the bluetooth issue, tho...
  11. harryapeman

    Gigabyte Z77X-UP5 TH - Bluetooth hangup

    First hackintosh, total noOb. Had a successful install but can't boot to my Mountain Lion 10.8.3 SSD. It hangs on the grey apple. When running in verbose mode it stops @ [AppleBluetoothHCIControllerUSBTransport][configurePM] --ERROR-- waited 30 seconds and still did not get commandWakeup()...
Top